- Διαφήμιση -

Και πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Εκτός από πρωταθλητές είναι και σκέτη έµπνευση. Λίγες µέρες πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, χαλάρωσε µετά την προπόνηση µε τα Instagram accounts που πρέπει ν’ ακολουθήσεις και αποδεικνύουν ότι το wellbeing δεν είναι µόδα αλλά τρόπος ζωής.

Κώστας Γκελαούζος

@konstantinos_gkelaouzos

Μέλος της Εθνικής οµάδας Στίβου, πρωταθλητής µεσαίων και µεγάλων αποστάσεων, µαραθωνοδρόµος. Ο λογαριασµός του θα σε ταξιδέψει εντός και εκτός Ελλάδος τόσο για αγώνες όσο και για ξεκούραση ενώ ακολουθώντας τον θα ανακαλύψεις όλα τα hot στέκια της πόλης για brunch.

- Διαφήμιση -

Γλυκερία Τζιατζιά

@glykertz

Πρωταθλήτρια Trail Runner και Διατροφολόγος. Ακολουθώντας τη Γλυκερία στο Instagram θα πετάξεις ψηλά αφού οι φωτογραφίες της από ορεινούς αγώνες στις υψηλότερες κορυφές, κόβουν την ανάσα. Wellness tips και οι πιο υγιεινές συνταγές θα σε κάνουν να καταλάβεις πως δεν θέλει κόπο… αλλά τρόπο!

Γιώργος Διαλεκτός

@geo_dialektos

Trail Runner και προπονητής. Οι σκηνές που ακολουθούν στη σελίδα του στο Instagram είναι ακατάλληλες για.. λάτρεις του καναπέ! Ο Γιώργος θα σε εµπνεύσει µε την αντοχή και την ενέργεια, τα ταξίδια στον κόσµο των κορυφών και το χαµόγελο του!!!

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου

@kwnagk

Μέλος της Εθνικής οµάδας Στίβου και πρωταθλήτρια µικρών αποστάσεων. Αν εκτός από δροµέας είσαι και dog lover ένα follow στο λογαριασµό της θα σου δώσει ιδέες για αγώνες, µόδα και βόλτες µε το σκύλο σου αφού και η Κωνσταντίνα δεν αποχωρίζεται ποτέ το µικρό της cocker.

 

Αναστασία Καρακατσάνη

@a_karakatsani

Μέλος της Εθνικής οµάδας Στίβου, πρωταθλήτρια µικρών – µεσαίων αποστάσεων και διατροφολόγος. Στο προφίλ της θα ενηµερώνεσαι για τους must run αγώνες δρόµου σε όλη τη χώρα, θα πάρεις ιδέες για stylish sport outfits, ταξίδια και αν είσαι τυχερή θα κερδίσεις κάποιο από τα high tech give away.

Επειδή η πραγµατική ζωή είναι έξω από τα social media ετοιµάσου να τους συναντήσεις στην γραµµή εκκίνησης των 5χλµ, 10χλµ και 42χλµ του Αυθεντικού Μαραθωνίου, την Κυριακή 12 Νοεµβρίου που θα τρέξουν µε όλα τα µέλη της WIND Running Team όχι µόνο για να σπάσουν ρεκόρ αλλά και για να ενισχύσουν το πρόγραµµα «Προσφέρω γιατί Νοιάζοµαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». See you there!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ