Ένας στους δύο ενήλικες αντιμετωπίζει σε κάποια φάση της ζωής του το πρόβλημα της αϋπνίας. Αν και χρειαζόμαστε επτά με οκτώ ώρες ύπνου κάθε βράδυ, εξαιτίας της κούρασης, του άγχους και της κακής διατροφής, συχνά δεν καταφέρνουμε να απολαύσουμε έναν ξεκούραστο ύπνο.
Με αποτέλεσμα τα άτομα που πάσχουν από αϋπνία να μην ξεκουράζονται, να έχουν κακή διάθεση και κακές επιδόσεις στις εργασίες τους. Η αϋπνία έχει σοβαρό αντίκτυπο στα επίπεδα ενέργειας, στη διάθεση, την υγεία, την επαγγελματική ζωή και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Ένας πραγματικά καλός ύπνος, που ξεκουράζει βαθιά, πρέπει να είναι συνεχής και αρκετά βαθύς. Ορισμένα άτομα συχνά αργούν – παρά τη θέλησή τους – να κοιμηθούν, ενώ άλλα ξυπνούν πολύ νωρίς ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκείνο που χρειάζεται είναι ένα φυσικό προϊόν που να βοηθά, τόσο κατά την έναρξη και αρχική φάση του ύπνου, όσο και κατά τις επόμενες φάσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το Dreaminol, με την τριπλής στρώσης,τριπλής δράσης ταμπλέτα, ελευθερώνει αμέσως μελατονίνη, για καλή έναρξη του ύπνου. Ακολούθως, ελευθερώνει Lactium και θεανίνη για καλό ύπνο επί 4-6 ώρες και, τέλος, ελευθερώνει 5-ΗΤΡ (πρόδρομο ουσία της σεροτονίνης) για καλό ύπνο κατά την τελευταία φάση.

Προϊόν Nature’s Plus, USA.

Eισαγωγή Apollonian nutrition τηλ. 210 6134604, www.apolloniannutrition.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ