- Διαφήμιση -

Το κοινό μυστικό για την άμεση καταπολέμηση του τοπικού πάχους και του συσσωρευμένου λίπους σε κοιλιά, πλαϊνά (ψωμάκια), γάμπες, μηρούς, γλουτούς, πλάτη, μπράτσα, διπλοσάγονο, αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ακούει στο όνομα “Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo”. Η πιο δημοφιλής θεραπεία κατά του επίμονου τοπικού πάχους που πλέον συζητιέται παντού, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα τους.
Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, περιγράφει την επαναστατική μέθοδο που εγγυάται να μας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
«Συμβαδίζοντας με την νέα τάση της Αισθητικής Ιατρικής για αναίμακτες επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα ορατά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της «παραδοσιακής» Λιποαναρρόφησης, χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του Δερματολογικού Ιατρείου, με χρήση τοπικού αναισθητικού διαλύματος.


Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα, η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.
Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, δίχως μετεγχειρητικό πόνο και εκχυμώσεις.»
Χάρη στην Λιποαναρρόφηση Smartlipo λέμε «αντίο» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα από μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

- Διαφήμιση -

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Γλυφάδα: +30 210 8980444
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ