- Διαφήμιση -

Η μέθοδος «Καθρέφτης του Σώματος» αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπεις την ζωή και την υγεία σου. Έχει βοηθήσει ανθρώπουος σε ολο τον κόσμο να επανέλθουν σε ισσοροπία και υγεία. Μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το σεμινάριο με τον Philippe Hannetelle εισηγητή του Martin Brofman, ο οποιός έχει 20 χρόνια διασκαλίας στην μέθοδο του Body Mirror System of Healing και Vision Workshop. Κάνε έγκαιρη κράτηση έως 20 Οκτωβρίου με έκπτωση 10% στην Αθήνα 19 & 20 Νοεμβρίου.

Αυτή η μέθοδος είναι ένας συνδυασμός εργαλείων και μιας τεχνικής που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος της συνειδητότητας και της ζωής με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση) όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Έχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού σου και την φυσική κατάσταση-υπόσταση του είναι σου. Μελετάτε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της θεραπείας. Η μέθοδος αυτή βασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα σου αντικατοπτρίζει τη ζωή σου. Τα μέρη του σώματός σου που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σου, για τα οποία υπάρχει ένταση στη συνείδησή σου. Η ένταση είναι στρες, και το στρες προκαλεί συμπτώματα.

- Διαφήμιση -

Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό. Η μέθοδος Καθρέφτης του Σώματος διδάσκεται σε γιατρούς, νοσοκόμες, θεραπευτές/τριες, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές –ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλυτέρα και να τον βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Αν τα αγγλικά σου είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείς τον Μάρτιν Μπρόφμαν να εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να μας φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Σάββατο: 09:00 – 20:30  Εγγραφές από 8.30
Κυριακή: 09:00 – 20:00

Κόστος συμμετοχής:
300 – ευρώ κατ’ άτομο για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για πρώτη φορά.
150 – ευρώ κατ’ άτομο για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για 2η και 3η φορά.

Δωρεάν για όσους έχουν παρακολουθήσει τρεις φορές
Η παρουσία σου χρειάζεται καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήσε με την Όλγα Φασόη:Tηλ: 6977 81 80 13
Ε-Mail: [email protected]

Χρειάζεται προκαταβολή για την κράτηση θέσης.

“Διαβάστε περισσότερα για τον Philippe Hannetelle στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο The BODY: https://thebody.gr/better-life/philippe-hannetelle-ola-mporoun-na-therapeutoun/

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ