“Δεν υπάρχουν μυστικά”, διατείνεται η πανέμορφη Δούκισσα, λέγοντας το αυτονόητο που όλες εμείς οι κοινές θνητές αρνούμαστε να παραδεχτούμε. Όσο εμείς αναζητάμε τη μυστική συνταγή, το μαγικό ραβδί ή το λυχνάρι του Αλαντίν για να αποκτήσουμε το κορμί της από τη μια ημέρα στην άλλη, εκείνη κάνει ισορροπημένη διατροφή, συχνά γεύματα και ανεβάζει στο Instagram το ιδρωμένογυμνασμένο κορμί της. Τόσο απλά.

“Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απλά όλοι μας πολλές φορές βαριόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τρεφόμαστε σωστά, υγιεινά. Βεβαίως, να κάνουμε και ατασθαλίες γιατί η στέρηση και η δίαιτα νομίζω πως φέρνει μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα”, έχει ομολογήσει στο παρελθόν. Υποστηρίζει ότι τίποτα δεν επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό μας από το άγχος για τέλειο κορμί: “Όταν μια ζωή καταπιέζεις τον εαυτό σου με συνεχείς στερήσεις και είσαι με τον θερμιδομετρητή στο χέρι, ο οργανισμός σου πεισμώνει και αρνείται να δουλέψει σωστά. “Χαλάει” ο μεταβολισμός, όπως λέμε. Το μόνο που κάνω είναι να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Να επιλέγω καλό φαγητό και όχι junk food και να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα”. Η μόνη αμαρτία στην οποία υποκύπτει είναι το παγωτό που είναι η καθημερινή καλοκαιρινή της “αμαρτία”, όπως λέει.
Πώς καταφέρνει να μην αποθηκεύονται τα περιττά λίπη στο υπέροχο σώμα της; Με καθημερινή γυμναστική. “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έκανα συνεχώς κάποιο άθλημα. Έπαιζα βόλεϊ για 4 χρόνια, water polo για 1 χρόνο, έκανα μπαλέτο, καράτε, κολύμβηση”. Στην πορεία ανακάλυψε το TRX, το pilates και το ποδήλατο. “Γυμνάζομαι, όχι για να παραμένω αδύνατη αλλά κυρίως για να νιώθω δυνατή και ζωντανή. Μετά τη γυμναστική νιώθω χαρούμενη και ορεξάτη”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή.
Η Δούκισσα φροντίζει να ξεκινάει την ημέρα της με ένα πρωτεϊνούχο πρωινό και τρώει κάθε τρεις ώρες έστω και κάτι μικρό για να αυξηθεί ο μεταβολισμός της. Λατρεύει το τσάι, το ψωμί, το φαγητό της μαμάς της και τα ζωάκια της!
Δεν της αρέσουν τα γλυκά, τα τηγανητά και η σοβαροφάνεια.

13398927_1169320666432121_698162361_n

Η συμβουλή της

«Θέλεις κάποιον; Δείξ’ το. Θέλεις κάτι; Κυνήγησέ το. Συμφωνώ πως τίποτα δεν είναι εύκολο, πρέπει όμως κι εσύ να συμφωνήσεις μαζί μου, πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μην ζηλεύεις το διπλανό σου, όταν έχει κάτι που δεν έχεις. Προσπάθησε να το αποκτήσεις κι εσύ. Όταν, για παράδειγμα, βλέπεις να έχει μια ωραία σχέση, άνοιξε τα μάτια σου και βρες το δικό σου “άλλο μισό”. Όταν έχει μια ωραία δουλειά, γίνε δουλευταράς, πείσμωσε και μην τα παρατάς. Όταν έχεις ένα ωραίο κορμί –εκεί θέλω να καταλήξω– μην το κοιτάς τρώγοντας μια πάστα και ένα προφιτερόλ. Βάλε τα αθλητικά σου και άρχισε να τρέχεις. Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ».