- Διαφήμιση -

Έμαθε από μικρή να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Κι αυτό συνεχίζει να κάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της: αθλήτρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια και, πάνω από όλα, μαμά…

Από την Τάνια Μαρκουτσά

- Διαφήμιση -

Έφθασε στο ραντεβού on time, άβαφη, με ένα ριχτό καλοκαιρινό φόρεμα. Ήρεμη, συνεργάσιμη, επαγγελματίας. Με μια ματιά, αυτή είναι η αρχική, και τελικά αληθινή, εικόνα που μου δημιούργησε η Ντορέττα στην πρώτη μας τετ α τετ συνάντηση. Ψηλή και αθλητική, είναι δύσκολο να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις, ακόμα κι αν είναι παραμένει πάντα διακριτική. Ποζάρει με άνεση μοντέλου και ακολουθεί τις υποδείξεις του φωτογράφου, χωρίς να δυσανασχετεί λεπτό παρά τους 40° του καταμεσήμερου.

Πόσο control freak είσαι; Μην το αρνηθείς! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να είσαι ενεργή μαμά –κι εσύ έχεις τα παιδιά παντού μαζί σου–, εργαζόμενη –συχνά σε 2 δουλειές–, τόσο κοινωνική και τόσο fit!

Control freak δεν θα με έλεγα. Aπλά είμαι οργανωτική ως άτομο και επειδή η καθημερινότητά μου είναι όντως πολύ απαιτητική, με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να είμαι εντάξει σε όλα, είναι ο σωστός προγραμματισμός.

Φωτογράφος: Κώστας Καπαρελιώτης
Βοηθός φωτογράφου: Γιάννης Παπαργύρης
Μακιγιάζ-μαλλιά: Σπύρος Σαμοΐλης
Styling: Έλενα Κωνσταντινίδη

Διάβασε τη συνέχεια στο The BODY που κυκλοφορεί.

 

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ