- Διαφήμιση -

Η Δευτέρα πάντα θα αποτελεί την πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας. Είναι η μέρα που η ατζέντα ανοίγει ξανά και αποκαλύπτει όλες τις υποχρεώσεις που είχες ξεχάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πάρε ανάσα! Σου έχουμε μερικές συμβουλές που θα σε κάνουν να περάσεις μια λιγότερο αγχωτική Δευτέρα και τελικά μια πιο ήρεμη εβδομάδα.

Από την Αλκίντα Ντολέτσι

- Διαφήμιση -
  1. Αρχικά μην το σκέφτεσαι… Όσο σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που έχεις αυτήν την εβδομάδα, τόσο το άγχος σου θα μεγαλώνει. Βγάλε, λοιπόν, τη «Δευτέρα» από το μυαλό σου και απαλλάξου από το υπερβολικό άγχος.
  2. Μια καλή ιδέα είναι το βράδυ της Κυριακής να φτιάξεις μια λίστα και να προγραμματίσεις όλα όσα έχεις να κάνεις. Έχοντας ένα πρόγραμμα, θα νιώσεις πιο προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί.
  3. Επίσης, πριν πέσεις για ύπνο κάνε ένα ξεκαθάρισμα στην τσάντα σου. Αφού πετάξεις όλα τα άχρηστα που θα έχουν μαζευτεί –δεν θα πιστεύεις πόσα είναι–, θα νιώσεις έτοιμη για τη νέα εβδομάδα.
  4. Βάλε μουσική, έχει αποδειχθεί ότι σε ηρεμεί και σε γεμίζει αισιοδοξία. Μόλις ξυπνήσεις και ενώ ετοιμάζεις τον πρώτο σου καφέ, βάλε το αγαπημένο σου κομμάτι να παίζει. Η διάθεσή σου θα αλλάξει αμέσως και τα πρωινά της Δευτέρας θα γίνουν λίγο πιο ευχάριστα.
  5. Ένα ακόμα λάθος είναι να καθυστερείς το πρωινό ξύπνημα. Μην πατάς αναβολή στο ξυπνητήρι. Θα καθυστερήσεις και έτσι, αμέσως η βδομάδα σου θα αρχίσει στραβά. Σήκω νωρίς, φάε το πρωινό σου και ξεκίνα ήρεμη και γεμάτη ενέργεια τη Δευτέρα σου.
  6. Τέλος, σκέψου ότι μια καινούρια βδομάδα μόλις ξεκίνησε και μαζί της θα ζήσεις νέες εμπειρίες. Σε τελική ανάλυση, η Παρασκευή είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζεις!
- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ