- Διαφήμιση -

Η Cosmetic Derma Medicine, πρότυπος Κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Handson Workshop με θέμα «Ενέσιμες Θεραπείες Προσώπου: Νευροτοξίνη & Υαλουρονικό Οξύ».

Το 1ο Workshop Ενέσιμων Θεραπειών απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους, τόσο σε έμπειρους Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, όσο και σε νεότερους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνικές στον τομέα των ενέσιμων θεραπειών. Σκοπός του Εκπαιδευτικού αυτού Workshop είναι η ιατρική εκπαίδευση των συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις, αλλά και πρακτική εφαρμογή σε μοντέλα της Κλινικής, για την εξάσκηση σε πραγματικά περιστατικά.

- Διαφήμιση -

Το Workshop θα λάβει χώρα το Σάββατο 30/6 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κλινική Cosmetic Derma Medicine στη Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 39 και η συμμετοχή των Ιατρών είναι ελεύθερη. Παράλληλα, κάθε Ιατρός ενθαρρύνεται να φέρει δικό του μοντέλο, κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές του Workshop, με ειδική χρέωση που περιλαμβάνει μόνο το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Οι εξειδικευμένοι Ιατροί/Εκπαιδευτές της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δρ. Μιχάλης Τσανάκας και Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες εξελίξεις και πρωτοποριακές μεθόδους, στις εφαρμογές της Νευροτοξίνης και του Υαλουρονικού Οξέος στην Αισθητική Ιατρική.

Ο διακεκριμένος στο χώρο της υγείας Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης, καθώς επίσης και με στόχο τη γνωριμία με συναδέλφους από την Αθήνα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, προγραμματίζει νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο προσεχές μέλλον, τόσο μέσω της Cosmetic Derma Medicine, όσο και μέσω της πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Workshop, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμο: https://tinyurl.com/ya2kjgpn

More info:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr

Facebook: www.facebook.com/cosmeticdermamedicine

Instagram: www.instagram.com/cdm.gr

Email: [email protected]

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ