κοιλιά πλάκα σε μια εβδομάδα
- Διαφήμιση -

Η Xenia Ghali σού αποκαλύπτει το know how για κοιλιά πλάκα σε μια εβδομάδα! Αυτές οι 4 ασκήσεις είναι ξεκάθαρα για εσένα που θέλεις αποτελέσματα… από χτες!

Ζηλεύεις τα six packs αλλά δεν είναι απλό να τα αποκτήσεις! Οι κοιλιακοί δεν είναι από τους µύες που γυµνάζονται εύκολα και απαιτούν συνέπεια και καθηµερινή προσπάθεια. Η Xenia δεν αστειεύεται µαζί τους. Το σώµα για τη µικροκαµωµένη dj είναι τόσο σηµαντικό όσο και το µυαλό. Δες τις ασκήσεις που σου προτείνει.

- Διαφήμιση -

Αυτές είναι οι top ασκήσεις για κοιλιά πλάκα σε μια εβδομάδα

Πρώτη άσκηση

Αρχική θέση. Ξάπλωσε ανάσκελα, µε την πλάτη να ακουµπάει στο έδαφος. Σήκωσε τα πόδια σου στον αέρα και λύγισε τα γόνατα ώστε να σχηµατίζουν ορθή γωνία. Τα πόδια σου να είναι παράλληλα µε το έδαφος.

Ανασήκωσε τους ώµους σου από το έδαφος, έχοντας τα χέρια σου ανοιχτά, δίπλα από το κεφάλι σου, κρατώντας τον αυχένα σου σε ευθεία µε την σπονδυλική σου στήλη. Επιστρέφεις στην αρχική θέση. Επανάλαβε την άσκηση 15 φορές. Ξεκουράσου κι επανάλαβε.

Δεύτερη άσκηση

Ξάπλωσε ανάσκελα µε το σώµα σου σε µια ευθεία, µε τεντωµένα πόδια και χέρια δίπλα στο σώµα σου. Αν θέλεις µεγαλύτερη στήριξη, µπορείς να τα βάλεις κάτω από τη λεκάνη σου. Πίεσε την κοιλιά και τους γλουτούς σου κι ανασήκωσε τις φτέρνες σου από το έδαφος. Ανεβοκατέβασε τα πόδια σου χωρίς να ανασηκώνεις τη µέση σου και χωρίς να ακουµπάς τα πόδια στο έδαφος. Μέτρησε 15 φορές και ξεκουράσου. Επανάλαβε την άσκηση.

Τρίτη άσκηση για κοιλιά πλάκα σε μια εβδομάδα

Ξάπλωσε ανάσκελα, µε την πλάτη σου να ακουµπάει ολόκληρη στο έδαφος και τα γόνατά σου λυγισµένα. Τα χέρια σου βρίσκονται λυγισµένα δίπλα στο κεφάλι σου. Ανασήκωσε τα πόδια σου στον αέρα ώστε να έρθουν σε ορθή γωνία µε το έδαφος. Ανασήκωσε τους ώµους σου από το έδαφος, ενώ πάντα ο αυχένας σου βρίσκεται σε ευθεία µε τη σπονδυλική σου στήλη.

Στρίψε το σώµα σου προς την αριστερή πλευρά ώστε να ακουµπήσει ο αγκώνας του δεξιού χεριού στο αριστερό γόνατο, ενώ το δεξί πόδι τεντώνει ευθεία µπροστά και µετά στρίψε από τη δεξιά πλευρά, ακουµπώντας τον άλλο αγκώνα στο αντίθετο γόνατο, ενώ το άλλο πόδι τεντώνει ευθεία µπροστά. Κάνε την άσκηση 15 φορές και ξεκουράσου. Επανάλαβε.

Τέταρτη άσκηση για κοιλιά πλάκα σε μια εβδομάδα

Πάρε θέση για push-ups µε τους πήχεις σου να ακουµπάνε στο έδαφος και τους αγκώνες σου ακριβώς κάτω από τους ώµους σου. Η σπονδυλική σου στήλη και ο αυχένας σου πρέπει να βρίσκονται σε µια ευθεία και να προσέχεις να µην κυρτώνεις τη µέση σου. Πρέπει να χρησιµοποιήσεις τους µύες του κορµού σου για να παραµείνεις σε αυτήν τη θέση.

Η σανίδα είναι η πιο απλή κι αποτελεσµατική άσκηση που µπορείς να επαναλαµβάνεις µε κάθε ευκαιρία. Ενεργοποιεί όλο τον κορµό µε µία απλή κίνηση. Η ισοµετρική αυτή άσκηση δυναµώνει την κοιλιά, τους ώµους, τους τετρακέφαλους και τους γλουτιαίους.

Δείτε και αυτό: Σοφία Παθέκα: Η guru της γυμναστικής δίνει ασκήσεις για την ύπαιθρο

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ