κοιλιά γυμναστική
- Διαφήμιση -

Αν θέλεις να δυναμώσεις την κοιλιά και τον κορμό σου, βρήκαμε ποια είναι η γυμναστική που θα σε κάνει φέτες! Ακολούθησε τις συμβουλές της fitness expert και σίγουρα θα δεις αποτέλεσμα!

Η Βαρβάρα Σολομωνίδου, απαντά στην ερώτηση αναγνώστη και δίνει τα φώτα της: «Πρέπει να χάσω κιλά σχετικά γρήγορα. Είμαι υπέρβαρη και δυσκολεύομαι όταν γυμνάζομαι. Θα με βοηθήσει το pilates

- Διαφήμιση -

Ποια είναι λοιπόν η γυμναστική για κοιλιά πέτρα;

Αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος, και σχετικά γρήγορα, τότε σίγουρα το pilates δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Όμως όλα τα προγράμματα μείωσης βάρους προϋποθέτουν φυσική ικανότητα εκτέλεσης των ασκήσεων. Αν δυσκολεύεσαι στις κινήσεις, τότε δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των προγραμμάτων αυτών και πιθανόν να τραυματιστείς. Οπότε το pilates είναι η μόνο άσκηση, που θα γίνει το εισιτήριό σου στον «κόσμο της κίνησης». Θα σε δραστηριοποιήσει και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου μέσα από το τρίπτυχο «πνευματική εστίαση+σωστή αναπνοή+άσκηση».

Θα δυναμώσει ο κορμός σου από μέσα προς τα έξω, θα βελτιωθεί το εύρος των κινήσεών σου, η γενική δύναμη και η ευλυγισία σου. Σιγά-σιγά θα καταφέρεις να εκτελείς τις ασκήσεις με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς τραυματισμούς. Αν το συνδυάσεις με ένα πρόγραμμα διατροφής, που σκοπό έχει να αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες, τότε θα καταφέρεις να προσθέσεις και προγράμματα που θα συμβάλλουν στην αύξηση των καύσεων.

Nα θυμάσαι ότι το Pilates µακραίνει και λεπταίνει το σώµα. Οι µύες µακραίνουν χωρίς να επιβαρύνονται και χωρίς να καταπονούν το σώµα και γι’ αυτό δεν νιώθεις πιασµένος. Στο παρελθόν το Pilates απευθυνόταν σε πλούσιους και διάσηµους. Σήµερα αποτελεί µία από τις πιο δηµοφιλείς µεθόδους άσκησης που συνεχίζει να µας ενθουσιάζει. Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιµάσεις;

«Σε 10 µαθήµατα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 την βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις καινούργιο σώµα!»
– Joseph Pilates –

Δες και αυτό: Κάψε 112 θερµίδες σε µόλις 10 λεπτά – Η άσκηση έπος

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ