πώς να χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική
- Διαφήμιση -

Αν έχεις απορίες σχετικά με το πώς να χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική, οφείλουμε να σου πούμε τα καλά νέα. Υπάρχει τρόπος και μάλιστα μας τον έδειξε ειδικός!

Η διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου, έλυσε την απορία αναγνώστη και μας έδωσε τα φώτα της. «Βαριέμαι να κάνω γυμναστική. Μπορώ να χάσω κιλά;» ήταν η ακριβής ερώτηση και η απάντηση θα σε εκπλήξει.

- Διαφήμιση -

Πώς να χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική – Βήμα, βήμα

«Ναι, μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς γυμναστική, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Αν θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά χωρίς γυμναστική, θα πρέπει να εστιάσεις στις θερμίδες που προσλαμβάνεις καθημερινά και να τις περιορίσεις. Πρέπει, όμως, να γνωρίζεις ότι χωρίς άσκηση δεν αυξάνεις τον μυϊκό σου ιστό, που είναι εκείνος που καίει τις περισσότερες θερμίδες στο σώμα σου, σε σχέση με το λίπος. Γι’ αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να βρεις κάποια σωματική δραστηριότητα που σε ευχαριστεί για να χάσεις πιο εύκολα τα κιλά που θέλεις.

«Όταν ένα άτομο είναι υπέρβαρο, είναι εύκολο αρχικά να διαμορφώσει ένα διατροφικό πρόγραμμα περιορισμένων θερμίδων και να τρώει λιγότερο. Καθώς όμως χάνει βάρος, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εξακολουθήσει να χάνει κιλά ή να σταθεροποιηθεί στο φυσιολογικό του βάρος χωρίς σωματική δραστηριότητα», λέει η ειδικός.»

Κάνε μια δοκιμή στην γυμναστική σου και δες πως να κάψεις 112 θερμίδες σε 10 λεπτά

Ένα battling rope. To ενδεδειγµένο είναι περίπου 15 µέτρα µήκος και περίπου 3,5 εκατοστά πάχος. Τα περισσότερα γυµναστήρια ή προπονητήρια crossfit διαθέτουν. Ένας γυµναστής θα σε κατατοπίσει.

Πώς λειτουργεί

Πρώτα απ’ όλα δέσε το σχοινί γύρω από κάποιο µηχάνηµα ή ένα µεγάλο βάρος, έτσι ώστε να είναι σταθερό. Ξεκίνα από την πρώτη άσκηση και κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις µπορείς µέσα σε 30 sec. Στη συνέχεια ξεκουράσου για 30 sec. Συνέχισε µε τις υπόλοιπες ασκήσεις, κάνοντας στο ενδιάµεσο µικρά διαλείµµατα 30 δευτερολέπτων. Τέλος, επανάλαβε όλες τις ασκήσεις µία φορά ακόµα.

Θερµίδες που καις 112- Έρευνα βασισµένη σε µια γυναίκα 65 κιλών

Δες και αυτό: Κι όμως οι υδατάνθρακες ΔΕΝ παχαίνουν – Ποιους να τρως και στην δίαιτα

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ