ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
- Διαφήμιση -

Τι πιο όμορφο, να είναι ο χώρος γεμάτος από χαρές και  γέλια μικρών παιδιών, παίζοντας με τα παιχνίδια τους! Τι γίνεται όμως με την αποθήκευσή  όλων των αντικειμένων;

Όλες οι μαμάδες, θα συμφωνήσουν ότι, η αποθήκευσή τους είναι και χρονοβόρα και κάπως βαρετή.

- Διαφήμιση -

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοίνωσε τη διεθνή συνεργασία της  IKEA Sweden AB με το LEGO Group για τη δημιουργία μιας πρωτότυπης σειράς παιχνιδιού και αποθηκευτικών λύσεων. Μέσα από τη νέα συλλογή BYGGLEK, οι δύο αγαπημένες μάρκες δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ακόμα περισσότερες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι κάνοντας παράλληλα την αποθήκευση μία διασκεδαστική υπόθεση. Η σειρά περιλαμβάνει κουτιά αποθήκευσης σε διαφορετικές διαστάσεις, καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®.

Για την ΙΚΕΑ και τη LEGO®, το παιχνίδι κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο όμορφη και τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους.

Αντλώντας έμπνευση από τα ευρήματα των δύο ερευνών και θέλοντας να δώσουν μια κοινή λύση στις ανάγκες μικρών και μεγάλων, οι δύο αγαπημένες μάρκες επιχειρούν να «ξανα-γράψουν τους κανόνες του παιχνιδιού», φέρνοντας ακόμα πιο κοντά γονείς και παιδιά, μέσα από μια διασκεδαστική – και ταυτόχρονα πρακτική – εμπειρία παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της πρωτότυπης σειράς BYGGLEK που συνδυάζει, με ένα ξεχωριστό τρόπο, παιχνίδι και έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις!

Η συλλογή BYGGLEK θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και online μέσα από το www.ikea.gr τον Οκτώβριο 2020.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ