Ψείρες στο σχολείο
- Διαφήμιση -

Προστασία από τις ψείρες, χωρίς ερεθισμούς… Και φέτος, το πρόγραμμα της FREZYDERM, η ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων, παρουσιάζει προϊόντα για να ξεκινήσουν τα παιδιά τη νέα σχολική σεζόν με φροντίδα… πρώτης τάξεως!

H ΨΕΙΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ: Είχα ψείρες, δεν έχω ψείρες, δεν θα έχω ψείρες  

- Διαφήμιση -

LICE REP EXTREME SPRAY – Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν ενισχυμένης δράσης  

Το κεφάλαιο «ψείρες» δεν θα αρχίσει καν, όταν οι μαθητές επιστρέψουν στα θρανία. Χάρη στην προληπτική άοσμη λοσιόν Lice Rep Extreme Spray που, με καθημερινή χρήση, προστατεύει τα παιδικά κεφαλάκια και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη, χωρίς να τα λαδώνει.

Frezyderm για ψείρες
Χρησιμοποιείτε το Lice Rep Extreme Spray με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.

To προϊόν είναι άοσμο και η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή του είναι €13,83 τα 150ml

LICE FREE SET

Ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή με φυσικό τρόπο

Το κουδούνι της εξόδου από τα παιδικά κεφαλάκια μόλις χτύπησε για τις ψείρες!  Η εξαιρετικά αποτελεσματική αγωγή κατά των φθειρών λειτουργεί σε όλα τα στάδια της ψείρας – κόνιδα, νύμφη και ενήλικη – χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια (Τεϊόδεντρο, Γεράνι, Λεβάντα), φυτικό εκχύλισμα Καλέντουλας, Acetum και άλλα ενεργά συστατικά.Το σετ αποτελείται από ειδική Λοσιόν, Σαμπουάν και Eιδική χτένα.

Τα δραστικά συστατικά είναι φυτικής προέλευσης, προέρχονται από φαρμακευτικά φυτά, εμποδίζουν τη βιολογική εξέλιξη της ψείρας και επιτυγχάνουν την αποκόλληση της κόνιδας από τον αυλό της τρίχας. Τέλος, με την βοήθεια της ειδικής χτένας απομακρύνονται τα ζωύφια, οι προνύμφες και οι κόνιδες από τα μαλλιά. Το σετ βοηθάει στη μηχανική απομάκρυνση των ψειρών και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά για την εφαρμογή του.

Frezyderm lice free σετ για ψείρες

Χωρίς τοξικά βιοκτόνα

LICE FREE SET 2x125ml / ΠΛΤ. €16,14

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες ιδέες για γεύματα και σνακ για την επιστροφή στο σχολείο

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ