ποια τροφή καίει λίπος
- Διαφήμιση -

Μπορεί να σας φαίνεται σαν ψέμα, αλλά οι ειδικοί μίλησαν και βρήκαν ποιο είναι το τρόφιμο – θησαυρός που καίει το λίπος. Σίγουρα δεν το γνωρίζατε μιας και δεν είναι ευρέως διαδεδομένο, αλλά μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκαιρα σε μεγάλα μαγαζιά με τρόφιμα.

Ο λόγος για το κεφίρ με βότανα! Οι ευεργετικές ιδιότητες του οποίου είναι πραγματικά άπειρες, και αναγνωρισμένες από την ιατρική κοινότητα. Τα ξινά γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία πέψης και να αποτρέψουν πιθανές διαταραχές του μεταβολισμού των υδατανθράκων. Τέτοιες παραβιάσεις μπορεί να συμβούν με παραβιάσεις του συστήματος και της διατροφής, συχνά λόγω ορισμένων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία.

- Διαφήμιση -

Τα πλεονεκτήματα ενός προϊόντος όπως το κεφίρ περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

  • η διέγερση του εντέρου και η ταχεία απομάκρυνση των προϊόντων αποσύνθεσης από το σώμα.
  • παρέχοντας στο σώμα το ασβέστιο στην πιο εύπεπτη μορφή.
  • η ικανότητα να κορεστεί γρήγορα με ένα προϊόν χαμηλών θερμίδων.
  • τη διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Και το κεφίρ από μόνο του δεν είναι κακό, και με τα πρόσθετα είναι σαφώς πιο χρήσιμο. Ο συνδυασμός του με διάφορα πρόσθετα επιτρέπει όχι μόνο να αισθανθείτε γρήγορα τα διπλά οφέλη αυτού του προϊόντος, αλλά και να προσθέσετε ποικιλία στη διατροφή. Και τα χόρτα σε οποιαδήποτε ποσότητα, η οποία σε θρυμματισμένη μορφή προστίθεται στο κεφίρ και καταναλώνεται στην καθαρή της μορφή, παρέχει στο σώμα πολλές βιταμίνες και μέταλλα που περιέχονται στα πολύ πράσινα.

Τα φρέσκα αλλά και τα αποξηραμένα χόρτα που μπορούν να εμπλουτίσουν σημαντικά το τραπέζι μας, να προσθέσουν μπαχαρικά σε κάθε πιάτο και να βελτιώσουν τη γεύση τους. Το κεφίρ με βότανα, τα οποία συνδυάζονται τέλεια, όταν τα γυρίσετε στο μενού, θα κάνουν τη διατροφή όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και πολύ θρεπτική.

Μια ποικιλία συνδυασμών ενός τόσο απλού πιάτου όπως το κεφίρ με ψιλοκομμένα βότανα, θα διαφοροποιήσει τη διατροφή σας. Το χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος κεφίρ αναμειγνύεται με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και φρέσκο μαϊντανό. Ο μαϊντανός θα πρέπει να ληφθεί ενάμισι φορές περισσότερο από τα πράσινα κρεμμύδια – αυτό θα μειώσει τον βαθμό της ευκρίνειας της γεύσης φρέσκων κρεμμυδιών και θα τονίσει τη συνολική απόχρωση της καρυδιότητας του τελικού πιάτου.

Αυτό όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει ένα detox ρόφημα, που βέβαια μόνο οι τολμηροί θα δοκιμάσουν. Αν απλά θέλετε να πίνετε κεφίρ, αλλά χωρίς τα… υπόλοιπα βότανα, δοκιμάστε το σκέτο, ένα ποτήρι το πρωί είναι αρκετό!

Δες και αυτό: 5 τροφές για να φας πριν το μεσημεριανό – Αυξάνουν τις καύσεις

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ