- Διαφήμιση -

Βαρέθηκες τις δίαιτες; Εµπιστεύσου µια εναλλακτική µέθοδο που θα σου πάρει τα… κιλά!

- Διαφήμιση -

Απο τον Μάνο Σιγανο

Τι είναι

Μια αναγνωρισµένη διεθνώς θεραπευτική µέθοδος κατά την οποία εισάγονται πολύ λεπτές αποστειρωµένες βελόνες µιας χρήσης σε συγκεκριµένα σηµεία του σώµατος και ενεργοποιούν τα «κανάλια ενέργειας». Προσφέρει καλά αποτελέσµατα, είναι ανώδυνη και δεν έχει παρενέργειες, όταν γίνεται από ειδικό.
σε Βοηθά να:
…απαλλαγείς από το άγχος, αφού εξισορροπεί το σύστηµα διαχείρισης του στρες.
…κάψεις λίπος, αφού θεωρείται ότι µειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων.
…ενισχύσεις το µεταβολισµό σου.
…ελέγχξεις την πείνα σου.
στον ειδικό

Ο βελονιστής, που είναι γιατρός εξειδικευµένος στο βελονισµό, θα πάρει το ιστορικό σου και θα σε εξετάσει. Αν υποψιαστεί ότι συνυπάρχει κάποιο πρόβληµα υγείας που σε εµποδίζει να χάσεις βάρος, θα σου προτείνει να κάνεις κάποιες εξετάσεις. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 µε 40 λεπτά, ενώ η όλη θεραπεία συνδυάζεται µε διατροφικό πρόγραµµα και σωµατική δραστηριότητα. Στον επιστηµονικό σύλλογο ιατρών βελονισµού Ελλάδας θα βρεις πιστοποιηµένους βελονιστές
(www.samag.gr).

Πώς λειτουργεί

Όταν οι βελόνες εισέρχονται σε συγκεκριµένα σηµεία, νευρικά ερεθίσµατα µεταφέρονται µέσω των νευροδιαβιβαστών στο κεντρικό νευρικό σύστηµα. Τα ερεθίσµατα αυτά αυξάνουν την έκκριση ενδορφινών στον οργανισµό, ορµονών που σε βοηθούν να µειώσεις το στρες, την απογοήτευση και τη νευρικότητα, που σε ωθούν να καταναλώνεις µεγάλες ποσότητες φαγητού. Οι ενδορφίνες επηρεάζουν την πέψη και τις υπόλοιπες ορµόνες, ενισχύοντας το µεταβολισµό σου.

Ποσες συνεδρίες θα χρειαστείς;

Ο αριθµός των συνεδριών εξαρτάται από τους στόχους σου. Επίσης, από το πόσο προσηλωµένη και αποφασισµένη είσαι να χάσεις τα περιττά κιλά. Στην αρχή µπορεί να χρειαστούν 2 µε 4 συνεδρίες την εβδοµάδα και στη συνέχεια µία την εβδοµάδα. Αφού πετύχεις το στόχο σου, ο θεραπευτής µπορεί να σε παρακολουθεί ανά 15ήµερο για ένα µικρό χρονικό διάστηµα, ώστε να σταθεροποιηθείς στα κιλά σου. Όταν περάσει και αυτό το διάστηµα, ίσως χρειαστεί να επισκέπτεσαι το θεραπευτή 3-4 φορές το χρόνο για θεραπεία συντήρησης. Έχε υπόψη σου ότι ο βελονισµός είναι µια βοηθητική µέθοδος και όχι πανάκεια για την απώλεια βάρους.

Ποσο θα σου κοστίσει

Οι τιµές ξεκινούν από €30 ανά συνεδρία.
Ευχαριστούµε την Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, ιατρό-βελονίστρια, για τη συνεργασία.

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ