Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018), το κέντρο πρόληψης και θεραπείας Γυναίκας Υγεία με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη πληροφόρηση καθώς και την κινητοποίηση όλων μας για την έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου προσφέρει δωρεάν μέτρηση τιμών σακχάρου ή δωρεάν εξέταση καμπύλης σακχάρου από την ιατρική ομάδα του Γυναίκας Υγεία.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στο τηλ.2106829500 από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 έως και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και κλείσουν το ραντεβού τους.

Στο σημείο αυτό, σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ιατρική ομάδα του Γυναίκας Υγεία προσφέρει 360ο υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους ασθενείς με διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας, να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική παρακολούθηση τους.

Λίγα λόγια για το Γυναίκας Υγεία

Το Γυναίκας Υγεία είναι ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλή υγεία του. Λαμβάνοντας τον ανθρώπινο οργανισμό ως ολότητα, προσεγγίζει οποιοδήποτε θέμα υγείας, αισθητικής, ομορφιάς και διατροφής σφαιρικά και από διάφορες κατευθύνσεις. Με βασικά όπλα του τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και την καταξιωμένη ομάδα επιστημόνων, προχωρά με ασφάλεια στην διάγνωση, την εξατομικευμένη αξιολόγηση του προβλήματος και στη θεραπεία. Το Γυναίκας Υγεία διαθέτει τα παρακάτω τμήματα: Μικροβιολογικό Εργαστήριο,Τμήμα Γενικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Τμήμα Διατροφής – Μεταβολισμού – Παχυσαρκίας, Δερματολογικό Τμήμα και Τμήμα Κοσμητικής Ιατρικής.
Στο Γυναίκας Υγείας βάζουμε στον κέντρο τον άνθρωπο ακολουθώντας μια κυκλική προσέγγιση γύρω από το πρόβλημά του.

Επικοινωνία

  • Website: www.gynaikas-ygeia.gr
  • Τηλ. επικοινωνίας: 2106829500
  • Email: info@gynaikasygeia.gr