Σας αρέσει η γυμναστική αλλά σας περιορίζει η καθημερινότητα; Θέλετε περισσότερες επιλογές αλλά η συνδρομή που επιλέξατε δεν αρκεί; Ή μήπως θέλετε να γυμνάζεστε όπου και αν βρίσκεστε, είτε αυτό είναι μια άλλη περιοχή ή το μέρος που επιλέξατε για διακοπές;

Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα με τη νέα υπηρεσία GymNow!

Το GymNow πρόκειται για ένα δίκτυο που περιλαμβάνει Spots από όλη την Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να απολαύσουν όποια Fitness υπηρεσία επιθυμούν, όποτε και όπου θελήσουν. Μάλιστα, το καταφέρνει χωρίς την προϋπόθεση συνδρομής ή εγγραφής στις τοποθεσίες που καλύπτει και χωρίς την ανάγκη πληρωμής με μετρητά όντας το πρώτο Cashless σύστημα στο ελληνικό Fitness.

Η εγγραφή και η αξιοποίηση του δικτύου είναι πολύ απλή. Πρώτα θα πρέπει να εγγραφείτε στο GymNow συμπληρώνοντας τα βασικά σας στοιχεία και στη συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όσα Fitcoins θέλετε. Τα Fitcoins είναι πρακτικά credits που πιστώνονται στο λογαριασμό σας και ισοδυναμούν σε ευρώ, δηλαδή 1 Fitcoin = 1€,  δεν έχουν λήξη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

Ποια είναι η διαδικασία;

·         Επιλέγετε την τοποθεσία που θα επισκεφθείτε

·         Με την άφιξη σας ενημερώνετε την υποδοχή

·         Επιλέγετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και πληρώνετε με τα Fitcoins σας. Για να γίνει αυτό δίνετε το μοναδικό κωδικό που θα λάβετε μέσω SMS και αυτόματα τα Fitcoins αφαιρούνται από το λογαριασμό σας.

·         Ξεκινήστε να γυμνάζεστε!

| www.gymnow.gr

Επισκεφθείτε την σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/GymNow.gr/?fref=ts