Η A bit of Greece με χαρά ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με το κέντρο διάγνωσης και πρόληψης Γυναίκας Υγεία με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού πλάνου ενεργειών marketing και δημοσίων σχέσεων.

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, η A bit of Greece έχει χτίσει ένα αξιόπιστο προφίλ με όχημα τη μεγάλη εμπειρία στον χώρο του marketing. Το διαγνωστικό κέντρο Γυναίκας Υγεία αποτελεί μια νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο πελατών της. Το αντικείμενο της νέας συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός εκτενούς 360ο στρατηγικού πλάνου προώθησης και επικοινωνίας. Συνοπτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ο σχεδιασμός on line και off line στοχευόμενων ενεργειών marketing, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα branding, η διαμόρφωση καμπανιών και η εκτέλεσή τους, η διαχείριση των λογαριασμών του Γυναίκας Υγεία στα Social Media, οι δημόσιες σχέσεις και προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης μέσω συντονισμένων ενεργειών influencer marketing.

Το Γυναίκας Υγεία είναι ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλή υγεία του. Λαμβάνοντας τον ανθρώπινο οργανισμό ως ολότητα, προσεγγίζει οποιοδήποτε θέμα υγείας, αισθητικής, ομορφιάς και διατροφής σφαιρικά και από διάφορες κατευθύνσεις. Με βασικά όπλα του τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και την καταξιωμένη ομάδα επιστημόνων, προχωρά με ασφάλεια στην διάγνωση, την εξατομικευμένη αξιολόγηση του προβλήματος και στη θεραπεία. Το Γυναίκας Υγεία διαθέτει τα παρακάτω τμήματα: Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Γενικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Τμήμα Διατροφής – Μεταβολισμού – Παχυσαρκίας, Δερματολογικό Τμήμα και Τμήμα Κοσμητικής Ιατρικής.

Λίγα λόγια για την A bit of Greece

Η A bit of Greece είναι μία εταιρία marketing, internet marketing και export marketing, που δημιουργήθηκε το 2013, από τη Βίκυ Πέππα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο τμήμα marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Σκοπός της είναι η βέλτιστη απόδοση των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, χαράσσοντας ορθές στρατηγικές κινήσεις στα πλαίσια μίας 360ο επικοινωνίας. Η A bit of Greece διαθέτει στο πορτφόλιο της μεγάλα ελληνικά & ξένα brands από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, των τηλεπικοινωνιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την A Bit of Greece:

Βίκυ Πέππα, τηλ.210 2716284, info@abitofgreece.gr