Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα συμπληρώματα διατροφής… ξέρουν όμως ότι ακόμα σημαντικότερο είναι να έχουν άριστη ποιότητα, τα καλύτερα αποτελέσματα, φυσικά συστατικά και κυρίως να είναι Ελληνικά… και όλα αυτά είναι τα Σιρόπια Υγείας Worts.

Μοναδικά σε σχεδιασμό και ποιότητα αποτελούν ακόμα μία καινοτομία του naturalist John Noa, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ξεχωριστές ιδιότητες, καθώς η πείρα και η διαρκής αναζήτηση για μοναδικά προϊόντα, έχουν οδηγήσει στην παραγωγή μοναδικών φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλα τα συστατικά που επιλέγονται για την παραγωγή των συμπληρωμάτων προέρχονται από τη φύση, καθώς μέσα από τη φύση μπορούμε να λάβουμε όλες εκείνες τις πρώτες ύλες που θα μας κάνουν να έχουμε την ευεξία που έχουμε καθημερινά ανάγκη.

Βασικό γνώρισμα στην παραγωγή είναι η έμφαση που δίνεται στην ποιότητα του κάθε προϊόντος, αφού η άριστη ποιότητα, στις πιο προσιτές πάντα τιμές, για όλους, είναι το βασικό γνώρισμα κάθε προϊόντος, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν όλοι.

Γιατί όμως τα Worts;

Ξεχωρίζουν γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, η μορφή τους, σε σιρόπι, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας πλέον χρήσης, καθώς πίνονται με το κουτάλι, βοηθώντας ακόμα και αυτούς που ενώ θέλουν να λάβουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορούν, γιατί έχουν δυσκολίες στην κατάποση τόσο των δισκίων όσο και των καψουλών. Έτσι λοιπόν το Worts δίνει τη λύση!

Ταυτόχρονα, είναι προϊόντα που έχουν μοναδική γεύση αφήνοντας πάντοτε μία ξεχωριστή επίγευση στον ουρανίσκο μας, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί, δοκιμάζοντάς τα θα πειστούν ότι είναι ξεχωριστά προϊόντα με κορυφαίες γεύσης!

Και το κυριότερο είναι ότι προσφέρουν αποτελέσματα! Τα συστατικά τους είναι όλα διαλεγμένα, ώστε να έχουν την καλύτερη ποιότητα και να έχουν αποδεδειγμένα δράση στον οργανισμό, βάση ερευνών, γιατί αυτός είναι και ο λόγος που έχουν δημιουργηθεί…

Ποιά είναι τα Worts;

WORTS No1, Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, εάν επιθυμείτε ένα προϊόν που να προσφέρει όμορφα μαλλιά, νύχια και δέρμα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τις αρθρώσεις, τα μάτια, βοηθά στην οστεοαρθρίτιδα, εκτοξεύει το μεταβολισμό, ενυδατώνει και προσφέρει ενέργεια και ευεξία, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, και σε 3 υπέροχες γεύσεις, φράουλα-βανίλια, ανανά και σοκολάτα.

Το εκχύλισμα θυμαριού, η λ-ακετυλοκυστεΐνη, το πιστοποιημένο μέλι από το Δημόκριτο και η Βιταμίνη C που περιέχει το WORTS No2, Κατάλληλο για Αναπνευστικό, δημιούργησαν το τέλειο σιρόπι για βήχα, πονόλαιμο, απομάκρυνση φλεμάτων, κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.

Η γεύση της κανέλας είναι έντονη, η δράση της μαζί με το χρώμιο θα βοηθήσει όσο κανένα άλλο σιρόπι, όσους έχουν διαβήτη, WORTS No3, Κατάλληλο για Διαβητικούς.

Με την απίστευτη γεύση πορτοκαλιού, το WORTS No4, Κατάλληλο για Ενυδάτωση, βοηθάει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γαστρεντερίτιδας, ενυδατώνει τον οργανισμό, συμπληρώνει τα κενά μας σε νάτριο και κάλλιο, και βοηθάει με τους ηλεκτρολύτες όσους αθλούνται, αφού τους είναι απαραίτητοι.

Αποτελεσματικότητα και αναπάντεχη γεύση δαμάσκηνου και σύκου, τα εκχυλίσματα από τα δύο φρούτα, μαζί με τη γλυκερίνη, κάνουν το WORTS No5, Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, ιδανικό φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και του φουσκώματος.

Για αυτούς τους λόγους, για κάθε προϊόν, ο John Noa είναι μοναδικός στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, την εμφάνισή τους και για το πόσο προσιτά είναι σε όλους.

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA. Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575, www.johnnoaworts.com / info@johnnoa.com

Διάβασε επίσης:

Παντζαροχυμός: Το ελιξίριο της υγείας

Τι σημαίνει το χρώμα των φρούτων και των λαχανικών για την υγεία σου