ρόφημα για αποβολή τοξινών
- Διαφήμιση -

Αν θέλετε κι εσείς να προχωρήσετε σε αποβολή τοξινών από τον οργανισμό σας, βρήκαμε συνταγή για ρόφημα με 2 υλικά. Έχουν ευεργετικές ιδιότητες και αμέτρητα οφέλη, οπότε με ένα μικρό detox 2 εβδομάδων, θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα.

Αν συνδυαστεί μάλιστα και με διατροφή, μιλάμε για δεδομένη επιτυχία. Τα παρακάτω 2 βότανα έχουν ως κύρια δράση την τόνωση και τον καθαρισμό του λεμφικού συστήματος και την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα.

- Διαφήμιση -

Taraxacum off – (Ταραξάκο/Πικραλίδα)

Εάν τα υγρά του σώματος παίζουν ρόλο στην κυτταρίτιδα σας, αυτό το διάσημο διουρητικό βότανο θα βοηθήσει να απελευθερώσετε τα υγρά που έχουν παγιδευτεί στο σύστημα αλλά με ασφάλεια. Πολλά διουρητικά προκαλούν στο σώμα, μέσω της απώλειας υγρών, να χαθούν ζωτικής σημασίας ποσότητες καλίου από τον οργανισμό, που ανατρέπουν την ισορροπία υγρών και, πιο σοβαρά, είναι επιβλαβές για την καρδιά σας.

Η Πικραλίδα είναι η εξαίρεση σε αυτό, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου και ως εκ τούτου βοηθά στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών χωρίς να προκαλεί σοβαρές παρενέργειες. Η Πικραλίδα έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.

Rosemary (το γνωστό δενδρολίβανο)

Καθαρίζει την κυτταρίτιδα μέσω της διέγερσης της κυκλοφορίας του λεμφικού σύστηματος. Βοηθά επίσης να μειωθεί το πρήξιμο καθώς τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος.

Πώς να φτιάξετε το μαγικό ρόφημα

Αναμείξτε ίσες ποσότητες από τα βότανα και ανακατέψτε τα καλά. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα βοτάνων σε μία κούπα βρασμένο νερό. Σκεπάστε και αφήστε για 10’. Σουρώστε το και πιείτε 2-3 κούπες την ημέρα.

Δείτε εδώ και αυτό το φοβερό ρόφημα για το λίπος της κοιλιάς με 3 υλικά – Το λιώνει όλο

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ