- Διαφήμιση -

Ίσως η πιο χιλιοειπωμένη κουβέντα στους χωρισμούς είναι «Απλά δεν ήταν για σένα!» Είναι μια φράση τόσο κλισέ όπως το φιλί στις ταινίες.

- Διαφήμιση -

Για ποιους λόγους όμως χωρίζει ένας άντρας; Για πολλούς και ίσως μάλιστα χαζούς! Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένας άντρας ακόμα κι αν του αρέσει η κοπέλα.

Το σεξ δεν είναι καλό

Μερικές φορές, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Δυο άνθρωποι είναι μαζί, γελάνε μαζί, κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια στις διαφημίσεις μαζί και στη συνέχεια πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και συνειδητοποιούν πώς δεν υπάρχει καθόλου χημεία. Και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να χωρίσουν και ίσως μάλιστα να παραμείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό.

Μερικές φορές, όμως, τα πράγματα είναι μονόπλευρα. Στις γυναίκες είναι πιο εύκολο να δίνουν παράταση και η αλήθεια είναι πώς οι περισσότερες πιστεύουν ότι με τον καιρό θα βελτιωθούν τα πράγματα …ακόμα και στο κρεβάτι. Στους άντρες όμως δεν αρέσει να περιμένουν γιατί αισθάνονται πώς όσο περιμένουν η κατάσταση χειροτερεύει.  Μπορεί λοιπόν όλα τα άλλα να είναι τέλεια αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα στο σεξ, ο άντρας είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση του χωρισμού.

Θέλει να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες

Αυτό είναι γνωστό και ως αντρική λαγνεία. Μπορεί λοιπόν ένας άντρας να έχει την τέλεια γυναίκα δίπλα του κι όμως να θέλει να βιώσει την συγκίνηση που θα του προσφέρει ένα τυχαίο κορίτσι που θα γνωρίσει στο μπαρ, στο κλαμπ, στο γραφείο, στην καφετέρια, στην βιβλιοθήκη.

Αυτό το είδος του χωρισμού συνοδεύεται από τα περισσότερα δάκρυα (από την πλευρά των γυναικών, ασφαλώς) συνειδητοποιώντας ότι έχουν κάνει ένα τρομερό λάθος.  Φυλάξτε τα δάκρυά σας. Απλά γλιτώσατε!

Δεν σας συμπαθούν οι φίλοι του

Μην το παίρνετε προσωπικά. Οι άντρες σπάνια «εγκρίνουν» τις κοπέλες των φίλων τους και όσο κι αν δεν το παραδέχονται μιλάνε πολύ για τις σχέσεις τους, αναλύουν και κριτικάρουν και μάλιστα περισσότερο από ότι οι γυναίκες.
Τώρα αν εκείνος λαμβάνει σοβαρά υπόψη του όσα του λένε οι φίλοι του και δρομολογεί με βάση αυτά τη ζωή του, το πιθανότερο είναι να γεράσουν όλοι μαζί παρέα!

Δεν σας συμπαθεί η μαμά του

Μπορεί οι φίλοι να του λένε ευθέως ότι σας αντιπαθούν, η μαμά του όμως (σαν γυναίκα που είναι) δεν του το λέει ποτέ αλλά το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Τι κάνατε λοιπόν και βρίσκεστε στο αντίπαλο στρατόπεδο; Μήπως δεν είστε αρκετά καλή στην μαγειρική; Η πρώτη σελίδα της ενότητας του Φρόιντ αναλύει όλους τους λόγους για τους οποίους τα κάνατε μαντάρα.

Δεν μπορεί να αντέξει την απόσταση

Αυτή είναι και η πιο θλιβερή αιτία των χωρισμών και συνήθως συμβαίνει εξαιτίας εκείνης της πολύ καλής δουλειάς που πήρε στο Λονδίνο κι εσείς δεν μπορείτε να τον ακολουθήσετε. Μπορεί λοιπόν πραγματικά να σας αγαπά αλλά η λογική του να τον οδηγεί σε αυτή τη ρεαλιστική απόφαση…

Πηγή: baby.gr

Διάβασε επίσης:

Και όμως σε λατρεύει: Πως εκδηλώνουν οι άντρες την αγάπη τους;

Ξέρεις πώς νιώθει ο γονιός σου όταν γίνεται… παιδί;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ