- Διαφήμιση -

Η Google αναλαμβάνει μια παγκόσμια πρωτοβουλία και δημιουργεί το “Women Techmakers” (WTM), που σκοπό έχει να προβάλλει τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας.
Το Women Techmakers παρέχει στις γυναίκες αυτές τη δυνατότητα να προβάλουν το έργο τους, να έχουν πρόσβαση σε μια παγκόσμια κοινότητα και να ενημερώνονται για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που υπάρχουν, προκειμένου να συμμετέχουν δυναμικότερα στον τομέα της καινοτομίας.

Με τις δράσεις αυτής της ξεχωριστής πρωτοβουλίας, το Women Techmakers θέλει να «δει» περισσότερες γυναίκες developers, designers και επιχειρηματίες στο χώρο της τεχνολογίας.

- Διαφήμιση -

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πόλη που θα φιλοξενηθεί η πρώτη επίσημη πανελλαδική εμφλανιση αυτής της πρωτοβουλίας, σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν γυναίκες “leaders” από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη της παγκόσμιας κοινότητας των Women Techmakers, για να δώσουν σε όλες τις γυναίκες την έμπνευση, τα κίνητρα, το πάθος και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κυνηγήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα πληροφόρησης ειδικών επιχορηγήσεων και των προγραμμάτων που η Google και άλλοι ιδιωτικοί ή δημόσιοι οργανισμοί δίνουν στις γυναίκες επιχειρηματίες.

Επίσης θα συζητηθούν τα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας στην Ελλάδα, θα υπάρχουν γενικές πληροφορίες για τη γυναικεία παρουσία στην επιχειρηματικότητα και η προσοχή θα εστιαστεί στις γυναίκες της τεχνολογίας και στα επιτεύγματά τους.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ