- Διαφήμιση -

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε αναρωτηθεί, σε κάποιο σημείο της σχέσης μας, αν είναι σωστό να ψάξουμε το κινητό του συντρόφου μας. Το ερώτημα που προκύπτει, είναι αν είμαστε παρανοϊκές που το σκεφτόμαστε, πόσο μάλλον να το κάνουμε!

Οι ψυχολόγοι δίνουν την απάντηση που θα σε ξεμπερδέψει. Η ιδέα του να ψάξεις το κινητό του συντρόφου σου, δεν σου ήρθε ουρανοκατέβατη, προφανώς κάτι σε ενόχλησε ή υποψιάζεσαι στη συμπεριφορά του, που σε έκανε να το σκεφτείς. Αν όμως σκέφτεσαι σοβαρά να περάσεις στην πράξη, πρόσεχε γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι χειρότερα.

- Διαφήμιση -

Στην περίπτωση που ψάξεις και δεν βρεις κάτι, τότε πολύ εύκολα μπορεί να το ξανακάνεις, για να επιβεβαιωθείς πως όλα είναι καλά. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να το αντιληφθεί ο σύντροφός σου και να αρχίσουν οι καυγάδες.

Αν όμως βρεις κάτι άξιο προσοχής, τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Όταν κρυφοκοιτάς το κινητό κάποιου οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι χωρίς εξήγηση, έτσι τα συμπεράσματα μπορούν πολύ εύκολα να είναι λανθασμένα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι συμβαίνει στη σχέση σου που σου προκαλεί αυτό το άγχος. Είναι η δική του συμπεριφορά που δεν σε ικανοποιεί και σε βάζει σκέψεις. Βρίσκοντας την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, το πιο σωστό είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους και να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα αν συμβαίνει κάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα του δώσεις την ευκαιρία να είναι ειλικρινής απέναντί σου. Έτσι ακόμα και στο άκουσμα κακών νέων, τουλάχιστον θα ξέρεις την αλήθεια, και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ