- Διαφήμιση -

Ένα νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης των εκπαιδευτικών, σε θέματα διατροφής, σωματικής δραστηριότητας και υγείας, εγκαινιάζεται από το πρόγραμμα Ευζην του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Το πρόγραμμα γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης (e-learning) και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται. Απώτερος σκοπός είναι οι εκπαιδευτικοί να αξιοποιήσουν αυτές τις γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και των συνηθειών σωματικής δραστηριότητας των μαθητών τους, να προωθήσουν την υγιή σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη και τελικά να προάγουν την υγεία τους.

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα διεξάγεται μέσω του διαδικτύου χωρίς κόστος, ενώ η επιτυχής παρακολούθηση των περιεχόμενων θεματικών ενοτήτων εξασφαλίζει τη χορήγηση σχετικού πιστοποιητικού επιμόρφωσης.

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι 30-03-2015 και οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος Ευζην.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ