- Διαφήμιση -

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς ορισμένες οικογένειες παραμένουν υγιείς και σε φόρμα; Παρακάτω έχουμε όλες τις οδηγίες για να παραμείνουν όλα τα μέλη και της δικής σου οικογένειας σε φόρμα! Άλλωστε η οικογένεια αποτελεί ομαδική δουλειά.

Μικρά γεύματα

- Διαφήμιση -

Για να διατηρείσαι σε ένα υγιές βάρος, δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσεις. Πρέπει να τρως συχνά και από λίγο. Έτσι πρέπει να υπάρχει πάντα στο ψυγείο έτοιμο φαγητό ή μικρά σνακ για όλα τα μέλη της οικογένειας, ώστε να είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή.

Καθημερινή άσκηση

Τι καλύτερο από τις δραστηριότητες που μπορεί να πάρει μέρος ολόκληρη η οικογένεια. 20 λεπτά καθημερινά αρκούν για να βάλουν το σώμα σου σε εγρήγορση. Ακόμα και μια βόλτα μέχρι το πάρκο της γειτονιάς σου κάνει καλό!

Αποφάσισε για το φαγητό ολόκληρης της οικογένειας

Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα αν είσαι γονιός, αφού συχνά τα παιδιά είναι δύσκολα στο φαγητό. Όμως είναι καλό ένας από τους δύο γονείς να είναι υπεύθυνος για τα τρόφιμα που θα “μπουν” στο σπίτι. Με άλλα λόγια, η λίστα για το σουπερμάρκετ θα πρέπει να τηρείται κατά γράμμα!

Η σημασία του δείπνου

Είναι σημαντικό να υπάρχει μια στιγμή μέσα στην ημέρα, συνήθως το βράδυ, όπου συγκεντρώνεται η οικογένεια και τρώει μαζί. Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνείς, ανταλλάσσεις απόψεις και το φαγητό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Υγιής σεξουαλική ζωή

Η συχνή σεξουαλική επαφή με το σύντροφό σου αποτελεί το μυστικό για μια υγιή σχέση και κατ’ επέκταση μια καλή οικογένεια. Επιπλέον οι επιστήμονες τονίζουν πως μπορεί να προσθέσει μέχρι και 3 χρόνια ζωής.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ