- Διαφήμιση -

Οι φίλοι σου και η οικογένειά σου στάθηκαν δίπλα σου στο δρόμο σου για την απώλεια των κιλών. Σε στήριξαν, σε συνόδευσαν στο γυμναστήριο, μέχρι και το μενού διαμόρφωσαν για χάρη σου.

Όλοι λατρεύουν τον νέο σου εαυτό, όμως τώρα δεν ξέρουν πως να σε αντιμετωπίσουν. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να θέσεις νέες βάσεις και να βάλεις νέα όρια σε όλες σου τις σχέσεις.

- Διαφήμιση -

Η οικογένεια σου

Αφού κατάφερες να χάσεις τα κιλά που επιθυμούσες, η οικογένειά σου περιμένει να συνεχίσεις τις διατροφικές συνήθειες που είχες πάντα. Είναι ένα κομβικό σημείο που πρέπει να εξηγήσεις στην οικογένειά σου πως έχεις αλλάξει τρόπο ζωής, έτσι κάποια πράγματα πρέπει να διαμορφωθούν διαφορετικά.

Ο σύντροφός σου

Αν έχασες μερικά κιλά και νιώθεις πολύ καλύτερα με την εμφάνισή σου, φοράς πιο στενά ρούχα ή περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου, ακόμα και ο πιο σίγουρος άντρας θα νιώσει λίγο αποπροσανατολισμένος, ίσως και λίγο ανασφαλής. Σε αυτή την περίπτωση δείξτου πως τίποτα δεν άλλαξε στη σχέση σας, φλέρταρε μαζί του και στην περίπτωση που χρειάζεται να χάσει μερικά κιλά μύησε τον στις δικές σου συνήθειες.

Η κολλητή σου

Έχεις περάσει μαζί της τα πάντα, από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά, μέχρι το χωρισμό από τον υποτιθέμενο έρωτα της ζωής σου. Βράδια ολόκληρα ξενυχτήσατε μιλώντας, τρώγοντας παγωτά ή πίνοντας. Σε κανέναν δεν αρέσει να τα κάνει αυτά μόνος του. Έτσι από τη στιγμή που οι διατροφικές σου συνήθειες έχουν αλλάξει αντιμετωπίζεις τη γκρίνια πως κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει όμως να βάλεις τα όριά σου και να κάνεις κατανοητό ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεστε το παγωτό ως ένδειξη της φιλίας σας. Υπάρχουν δραστηριότητες που ικανοποιούν και τις δύο!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ