- Διαφήμιση -

Υπάρχουν ποτά και ροφήματα που καταναλώνεις, έτσι κι αλλιώς, στην καθημερινότητά σου και βοηθούν στο κάψιμο του λίπους. Σου παρουσιάζουμε τα 5 επικρατέστερα!

1 Κόκκινο κρασί ή χυμός σταφυλιού

- Διαφήμιση -

Τα σκουρόχρωμα σταφύλια περιέχουν μια ουσία το ελλαγικό οξύ. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως η ουσία αυτή επιβραδύνει σημαντικά τα υπάρχοντα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα το σώμα σου να καίει καλύτερα το λίπος.

2 Πράσινο τσάι

Μπορείς να αντικαταστήσεις τον απογευματινό σου καφέ με μια κούπα πράσινο τσάι. Σε συνδυασμό με μια ελαφριά άσκηση, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείς το μεταβολισμό σου.

3 Τσάι Turmeric (κουρκούμη)

To Turmeric ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ και είναι ένα μπαχαρικό, που όπως αποδεικνύουν μελέτες, κάνει θαύματα. Επιπλέον μπορεί να κατευνάσει και συμπτώματα κατάθλιψης. Οπότε είναι ένα συστατικό που αξίζει να προσθέσεις στη διατροφή σου.

4 Νερό

Προκειμένου να καεί το λίπος του οργανισμού σου, το σώμα σου πρέπει να είναι ενυδατωμένο. Έτσι το νερό είναι απαραίτητο, ενώ επιπλέον μειώνει το αίσθημα της πείνας. Προσπάθησε να πίνεις καθημερινά 8-10 ποτήρια νερό.

5 Καφές

Είναι γνωστό πως ο καφές σε κάνει να νιώθεις πιο ενεργητική και δραστήρια. Νέες έρευνες δείχνουν πως βάζει σε εγρήγορση τη δυνατότητα του οργανισμού σου να καίει το λίπος και μάλιστα το επίμονο!

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ