- Διαφήμιση -

Σίγουρα το να είσαι σε σχέση είναι υπέροχο. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς κάποιες φορές είναι πολύ χειρότερο να είσαι σε μια σχέση που δεν πάει καλά, από το να είσαι μόνη σου. 

Υπάρχουν όμως φορές που τα σημάδια δεν είναι ξεκάθαρα, έχεις όμως αυτό το αίσθημα που σου λέει πως κάτι δεν πάει όπως θα έπρεπε.
Παρακάτω μπορείς να δεις τα 5 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο.

- Διαφήμιση -

Έχεις την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά
Αυτό το σημάδι είναι το πιο πολύπλοκο με διαφορά. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά τις περισσότερες φορές κάνεις τα στραβά μάτια. Συμβουλή μας, να αφήσεις λίγο χρόνο να περάσει, γιατί μπορεί να είναι άλλοι παράγοντες που σου το προκαλούν. Αν παρ’ όλα αυτά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για σημαντικές αποφάσεις.

Ο σύντροφός σου είναι κολλημένος στο παρελθόν
Υπάρχουν άνθρωποι που στη νέα τους σχέση κουβαλούν τα κατάλοιπα και τις αποτυχίες της προηγούμενης. Δυστυχώς συχνά αυτό οδηγεί στο να επαναληφθούν πολλά λάθη ή να δημιουργηθούν νέα μεγαλύτερα. Έτσι υπάρχει η περίπτωση να μην αντέχεις αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα να θες να τελειώσεις τη σχέση αυτή.

Βρίσκεις δικαιολογίες για να μείνεις
Γνωρίζεις από καιρό ότι βρίσκεσαι στη λάθος σχέση, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Βρίσκεις δικαιολογίες για να κάτσεις, που τις περισσότερες φορές είναι χαζές. Όπως για παράδειγμα, να γίνει ο γάμος της κολλητής μου και μετά. Είναι σαν να μένεις στη σχέση γιατί απλά σου είναι πιο εύκολο. Το θέμα όμως είναι πως μένεις σε μια κατάσταση που δεν περνάς καλά και αφήνεις τον χρόνο να περάσει.

Αναρωτιέσαι τι κάνει ο σύντροφός σου κατά την απουσία σου
Οι σχέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν υπάρχει αμφιβολία και έλλειψη εμπιστοσύνης. Αν κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, ανησυχείς μήπως σε απατά, μάλλον αυτή η σχέση δεν κάνει για σένα.

Δεν βλέπεις το μέλλον μαζί του
Αν θες μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου με τον άνθρωπο που είσαι, τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά. Μπορεί να είσαι σε μια σχέση με κάποιον που σε κάνει να γελάς, σου αρέσει ερωτικά, αλλά όταν σκέφτεσαι τη ζωή σου σε 5,10 ή 15 χρόνια εκείνος δεν είναι μέσα, τότε δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσεις. Γιατί να είσαι με κάποιον όταν δεν μπορείς να φανταστείς το κοινό σας μέλλον;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ