- Διαφήμιση -

Η σωστή στάση σώματος είναι εκείνη που θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμα κι αν σου φανεί δύσκολο στην αρχή, με την εξάσκηση θα πετύχεις το στόχο σου.

Ψηλά το κεφάλι

- Διαφήμιση -

Νιώσε σίγουρη για τον εαυτό σου και άφησε τους γύρω σου να το δουν. Στάσου ίσια, σήκωσε το κεφάλι ψηλά, χαλάρωσε τους ώμους σου και κράτησε οπτική επαφή με το συνομιλητή σου. Έτσι θα κάνεις θετική εντύπωση και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου.

Περπάτα πιο γρήγορα

Το σίγουρο περπάτημα είναι ενεργητικό και αποφασιστικό. Ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση περπατά γρηγορότερα. Δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι. Ακόμα κι αν δεν έχεις κάπου να πας, πρόσθεσε ζωντάνια στο βηματισμό σου.

Κοίτα στα μάτια

Υπάρχουν φορές που αποφεύγουμε την οπτική επαφή. Έτσι δίνεις την εντύπωση πως είτε νιώθεις μειονεκτικά είτε αισθάνεσαι ένοχη και φοβάσαι. Το να κοιτάς το συνομιλητή σου στα μάτια λέει πολλά για το χαρακτήρα σου. Δείχνει ότι πατάς γερά στα πόδια σου, δηλώνεις τιμιότητα και πίστη.

Στην πρώτη σειρά

Συνήθως αποφεύγεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε μια συγκέντρωση και κάθεσαι πίσω πίσω. Αυτό δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Την επόμενη φορά, τόλμα και κάθισε στην πρώτη σειρά!

Η δύναμη του χαμόγελου

Το πλατύ και αληθινό χαμόγελο κρύβει σιγουριά, καλή πρόθεση και φυσικά αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν δεν έχεις όρεξη να χαμογελάσεις, πίεσε τον εαυτό σου μέχρι να σου βγει φυσικά. Με αυτό τον τρόπο, θα δεις τους συνομιλητές σου να αλλάζουν στάση απέναντί σου και να δείχνουν ενδιαφέρον όταν τους μιλάς.

Διάβασε επίσης:

Ο καθρέφτης του σώματος

Βρες ξανά την αυτοπεποίθησή σου και δες την ψυχολογία σου να εκτοξεύεται!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ