- Διαφήμιση -

Αυτές οι 3 εφαρμογές για το κινητό σου θα σε βοηθήσουν να τα χάσεις:

BMI Calculator

- Διαφήμιση -

download_free_android_apps_bmi_calculator_free_android_apps2

Η ζυγαριά δεν σου λέει όλη την αλήθεια. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει τον Δείκτη Μάζας Σώματος, το ποσοστό λίπους στο σώμα σου και την κατανάλωση θερμίδων, επομένως μπορείς να έχεις μια πιο συνολική εικόνα για το σώμα σου. Ο ΔΜΣ βασίζεται στην αναλογία του βάρους με το ύψος σου και αποτελεί έναν χρήσιμο δείκτη, ακόμη κι αν θες να χάσεις λίγα κιλά.

Diet Assistant-Weight Loss

web_512_final

Πρέπει να το παραδεχτείς: οι πειρασμοί βρίσκονται παντού γύρω σου και οι μερίδες είναι τεράστιες. Η εφαρμογή Diet Assistant κάνει πιο εύκολο να παρακολουθείς τι τρως. Γράψε το βάρος στο οποίο θέλεις να φθάσεις και η εφαρμογή θα σχεδιάσει τα κατάλληλα γεύματα που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Ακόμη κι αν ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, π.χ., χορτοφαγική ή υψηλής πρωτεΐνης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σου βρει φαγητά που ταιριάζουν στις γευστικές σου προτιμήσεις. Μπορεί επίσης να σου βγάλει τη λίστα που θα έχεις μαζί σου στο σούπερ μάρκετ.

Lose It!

apps-to-lose-weight

Η επιτυχημένη φόρμουλα αδυνατίσματος βασίζεται σε μια απλή λογική: κάψε περισσότερες θερμίδες από ό,τι προσλαμβάνεις. Η εφαρμογή «Lose It» απλοποιεί τη διαδικασία απώλειας βάρους σχεδιάζοντας το κατάλληλο πλάνο αδυνατίσματος για σένα και καταγράφοντας έπειτα τις θερμίδες που προσλαμβάνεις και τη σωματική δραστηριότητα που χρειάζεσαι για να φθάσεις στα κιλά που πρέπει.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ