- Διαφήμιση -

Χρησιµοποιείς 24/7 το smartphone σου, που έχει γεµίσει µε εφαρµογές. Έχεις, όµως, κατεβάσει τα παρακάτω έξυπνα apps που θα βοηθήσουν… τη γραµµή σου;

Cookpad Recipes

- Διαφήμιση -

Με αυτή την εφαρµογή έχεις τη δυνατότητα να γίνεις µέλος µιας κοινότητας και να αναρτάς τις συνταγές των φαγητών που ετοιµάζεις, µαζί µε φωτογραφίες. Επίσης, µπορείς να δεις αµέτρητες συνταγές άλλων χρηστών και να κάνεις τα δικά σου σχόλια.

The 90 Day Diet

Μια δίαιτα-πρόκληση 90 ηµερών, αποκλειστικά στηριγµένη στις διατροφικές σου συνήθειες και τα γούστα σου. Εγγυάται µόνιµα αποτελέσµατα και τη µέγιστη δυνατή απώλεια βάρους. Δεν έχεις παρά να τη δοκιµάσεις!

UltraChron Stopwatch Lite

Αν αθλείσαι καθηµερινά, τότε αυτή είναι η ιδανική εφαρµογή για σένα! Ένα χρονόµετρο διαφορετικό από τα άλλα. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι πως δέχεται φωνητικές εντολές για να ξεκινήσει και να σταµατήσει.

My Diet Coach – Weight Loss

Μια εφαρµογή που σκοπό έχει να σε παρακινεί ώστε να µην παρεκκλίνεις από το στόχο σου, δηλαδή, την απώλεια κιλών. Βάζεις εσύ το στόχο και η εφαρµογή σε βοηθά να τον επιτύχεις. Επίσης, λαµβάνεις ειδοποιήσεις καθηµερινά µε το τι είναι σηµαντικό για να φτάσεις ακόµα πιο κοντά στο επιθυµητό αποτέλεσµα.

Pocket Yoga

Με το Pocket Yoga µπορείς να έχεις πάντα µαζί σου όλες τις στάσεις της γιόγκα. Έτσι, την επόµενη φορά που θα χάσεις ένα µάθηµα, αυτή η εφαρµογή σου δίνει τη λύση για να κάνεις εξάσκηση στο σπίτι σου.

Lose It!
Για να αδυνατίσεις, πρέπει να καις περισσότερες θερµίδες από όσες παίρνεις. Η εφαρµογή απλοποιεί τη διαδικασία σχεδιάζοντας το δικό σου πλάνο αδυνατίσµατος, καταγράφοντας τις θερµίδες που προσλαµβάνεις και τη σωµατική δραστηριότητα που χρειάζεσαι για να φθάσεις στα κιλά που πρέπει.

Runtastic Pedometer Step Count

Μια ιδιαίτερα χρήσιµη εφαρµογή που µετράει και υπολογίζει τα βήµατα που κάνεις καθηµερινά. Μπαίνει αυτόµατα σε λειτουργία, ενώ µετράει και την ταχύτητα. Έχει µνήµη και µπορείς να δεις τις τελευταίες 5 δραστηριότητες που έχουν καταγραφεί.

BMI Calculator

Η συγκεκριµένη εφαρµογή υπολογίζει τον Δείκτη Μάζας Σώµατος, το ποσοστό λίπους και την κατανάλωση θερµίδων. Ο ΔΜΣ βασίζεται στην αναλογία βάρους-ύψους και είναι δείκτης χρήσιµος ακόµη κι αν θες να χάσεις λίγα κιλά.

Calorie Counter – MyFitnessPal

Με τη συγκεκριµένη εφαρµογή θα µπορείς να ελέγχεις καθηµερινά τις θερµίδες που προσλαµβάνεις, αφού σου παρέχει έναν κατάλογο µε πάνω από 5.000.000 τροφές, ώστε να υπολογίζεις µε κάθε λεπτοµέρεια τις θερµίδες σου.

1000 lose weight tips

Εδώ µπορείς να βρεις tips για απώλεια βάρους, καθώς και συµβουλές σωστής διατροφής και άσκησης. Μια χρήσιµη εφαρµογή, που θα σου δώσει τα κίνητρα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δίαιτα.

 

Διάβασε επίσης:

Το κινητό επιβραδύνει τη σκέψη σου;

Σας διέκοψαν; Βρες ξανά τη… σέξι διάθεσή σου!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ