Πως έχεις βελούδινα πόδια κατά την αποτρίχωση
- Διαφήμιση -

Η αποτρίχωση στα πόδια, μας ταλαιπωρεί, είναι χρονοβόρα και ξηραίνει την επιδερμίδα. Μπορείς να αποκτήσεις βελούδινα άκρα χωρίς να επιλέξεις laser; Η αποτρίχωση στα πόδια είναι σχεδόν καθημερινή ρουτίνα για πολλές γυναίκες που προτιμούν ή επιλέγουν το ξύρισμα. Θα έχεις παρατηρήσει ότι, η επιδερμίδα ταλαιπωρείται και δεν είναι καθόλου απαλή παρόλο που χρησιμοποιείς εντατικά ενυδατική κρέμα.

Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις κερί και σου φάνηκε επίπονο; Αγόρασες άλλα προϊόντα αποτρίχωσης αλλά δεν έμεινες ικανοποιημένη και κατέληξες στο ξύρισμα;

- Διαφήμιση -

Για εσένα και εμένα λοιπόν, που ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία και δεν έχουμε καταφύγει στη μέθοδο του laser για να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, η βαζελίνη μπορεί να μας χαρίσει βελούδινο δέρμα άμεσα, με τον τρόπο που σου προτείνουμε παρακάτω.

Τι πρέπει να κάνεις:

  1. Πριν τη διαδικασία του ξυρίσματος με το κλασικό ξυραφάκι, άπλωσε σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας γενναία ποσότητα βαζελίνης που θα βρεις στο εμπόριο.
  2. Την απλώνεις καλά ούτως ώστε να μην αφήσει λεκέδες στα ρούχα ή τα σεντόνια σου.
  3. Άφησέ τη όσο περισσότερο μπορείς, τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν την αποτρίχωση. Ιδανικά όλη τη νύχτα αν δεν σε ενοχλεί η αίσθησή της.

Η βαζελίνη παρόλο που είναι παράγωγο πετρελαίου και υπάρχουν διφορούμενες απόψεις, να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι προκαλεί κακό με τη χρήση της.

μυστικά για βελούδινα πόδια

Γιατί να την προτιμήσεις;

  1. Έχει μαλακτικές και λιπαντικές ιδιότητες
  2. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα
  3. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος και σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό του.
  4. Η μέθοδος είναι απλή, δοκιμασμένη και  πίστεψέ με, αποδίδει τα μέγιστα.

Το πρωί που θα ξυπνήσεις και θα κάνεις του ντους σου και ξεκινήσεις το… «μαρτυρικό» ξύρισμα, θα απολαύσεις το αποτέλεσμα-θαύμα!

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ