Συνήθειες που γερνούν το δέρμα
- Διαφήμιση -

Εμείς οι γυναίκες ξοδεύουμε χρόνο και χρήματα για να καταφέρουμε να μείνουμε νέες. Προμηθευόμαστε κάθε λογής προϊόν ούτως ώστε να εξαλείψουμε τις ρυτίδες, να τις μειώσουμε και να διατηρουμε ενυδατωμένο το δέρμα μας. Όμως, τα καλλυντικά από μόνα τους δεν κάνουν θαύματα! Αυτές είναι οι συνήθειες που είναι ικανές να προσθέσουν χρόνια στο πρόσωπό μας και μάλιστα να μας γεράσουν κατά 10 χρόνια!

Ο υγιεινός τρόπος ζωής αποδείχθηκε για άλλη μία φορά νικητής, αφού φάνηκε ότι αποτελεί το φυσικό «λίφτινγκ» για να μείνουμε νέες και λαμπερές. Αντίθετα, οι ανθυγιεινές συνήθειες όπως το σολάριουμ, το τσιγάρο, η κακή διατροφή και η ελλιπής ενυδάτωση του δέρματός μας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με αυτά που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

- Διαφήμιση -
Κάπνισμα γυναίκα πρόωρη γήρανση

Μέχρι σήμερα αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι η εικόνα μιας γυναίκας οφείλεται κατά 50% στο γενετικό υλικό της. Τα ευρήματα όμως μελέτης βρετανικής εταιρίας καλλυντικών κατόπιν μελέτης κατέδειξε ότι η εμφάνιση καθορίζεται και από τις καθημερινές της συνήθειες σε σημαντικό ποσοστό, που αγγίζει σχεδόν το 35%.

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά αποτελούν μια προστατευτική ασπίδα κατά της πρόωρης γήρανσης. Η ωραία εμφάνιση είναι αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων, και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με ακριβά καλλυντικά και χειρουργικές παρεμβάσεις. Χρειάζεται να αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ