Κραγιόν σταθερό για μάσκα
- Διαφήμιση -

Το κραγιόν, εκτός από τη μάσκαρα είναι το must καλλυντικό για τις εμφανίσεις μας. Είναι εθιστικό, το χρησιμοποιούμε από το πρωί έως το βράδυ καθώς τονίζει τη θηλυκότητά μας. Πλέον, εξαιτίας της χρήσης μάσκας, τα αποφεύγουμε μιας και η περιοχή του στόματος δεν βρίσκεται εκτεθειμένη στα βλέμματα ή τα αποφεύγουμε γιατί η μάσκα απορροφά σχεδόν όλη την ποσότητα. Ωστόσο, οι συνήθειες δύσκολα κόβονται και γιατί να μην συνεχίσουμε τη χρήση του;

Πρωτίστως περιποιούμαστε τον εαυτό μας για εμάς τις ίδιες και μετά για τον υπόλοιπο κόσμο! Δοκιμάσαμε 3 κραγιόν που “αντέχουν” κάτω από τη μάσκα μας και σας τα παρουσιάζουμε:

- Διαφήμιση -

Super Stay Matte Ink Crayon της Maybelline

Super Stay Mat κραγιόν της Maybelline

Το Super Stay Matte Ink της Maybelline, θα το βρεις σε άπειρες αποχρώσεις. Είναι ματ, εξαιρετικά σταθερό και αντέχει τουλάχιστον 8 ώρες. Κάτω από τη μάσκα διατηρείται ακόμη περισσότερο και σίγουρα θα το βρεις και πολύ χρηστικό. Το SuperStay Ink Crayon είναι το προϊόν που αξίζει να βρίσκεται στο νεσεσέρ μας.

Δείτε όλες τις αποχρώσεις εδώ: www.maybelline.gr

Longstay Liquid Matte Lipstick της Golden Rose 

Το Golden Rose Longstay Matte Lipstick κάνει ακριβώς αυτό που αναγράφει η συσκευασία του. Διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί! Η γκάμα χρωμάτων και αυτή μεγάλη ενώ η τιμή του σου επιτρέπει να αγοράσεις παραπάνω από μία. Είναι απίθανα σταθερό ενώ ξεχωρίζει για την έλλειψη ξηρότητας στα χείλη.
Δείτε όλες τις αποχρώσεις εδώ: www.londessa.gr

Aν επιθυμείς να αποκτήσεις φυσικά κόκκινα χείλη, διάβασε εδώ πώς θα το πετύχεις: Πώς να αποκτήσεις κόκκινα χείλη με φυσικό τρόπο

Liquid Lip Matte της Elixir Make-Up

Το Matte Liquid Lip της Elixir Make-Up, δεν στεγνώνει ούτε σπάει και χαρίζει στα χείλη μεταξένια απαλότητα. Αποδίδει κρεμώδη ευχάριστη υφή στα χείλη ενώ διακρίνεται για την εκπληκτική αντοχή του. Οικονομικό και απαραίτητο αν επιθυμείς ματ αποτέλεσμα.
Δείτε όλες τις αποχρώσεις εδώ: www.elixirmakeup.gr

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ