- Διαφήμιση -

Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε τις παλιές μας συνήθειες και να ξεκινήσουμε από την αρχή με περισσότερη αγάπη και φροντίδα για την επιδερμίδα μας. Είναι πιθανό έως τώρα να μην τηρούσες τις υποσχέσεις σου. Ποτέ δεν είναι αργά. Υποδέξου τη νέα χρονιά με αποφασιστικότητα και πείσμα.

Από την Ακριβή Αλυσανδράτου

- Διαφήμιση -

Πριν νυστάξεις, κάνε βαθύ ντεμακιγιάζ!

Το λάθος σου έως σήμερα είναι ότι έφθανες μέχρι την τουαλέτα σου με μισόκλειστα από τη νύχτα μάτια. Το ντεμακιγιάζ πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα μόλις μπαίνεις στο σπίτι σου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όσο ποιοτικά κι αν είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, είναι απαραίτητο να τα ξεφορτωθείς μόλις περάσεις την πόρτα και να αφήσεις την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει. Δεν έχει νόημα να βάλεις την ακριβή κρέμα νυχτός σε ένα πρόσωπο που έχει καθαρίσει βιαστικά. Το ντεμακιγιάζ είναι ο χρυσός κανόνας της όμορφης επιδερμίδας. Για να είσαι σίγουρη ότι θα τηρήσεις την υπόσχεσή σου, τοποθέτησε -για ώρα ανάγκης- τα ειδικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ δίπλα στο κρεβάτι σου.

Πλύνε τα προϊόντα μακιγιάζ μία φορά την εβδομάδα

Ελάχιστες φυσικά τηρούν τον κανόνα. Εσύ θα αποτελέσεις εξαίρεση. Καθιέρωσε μία συγκεκριμένη ημέρα για να πλύνεις και να στεγνώσεις σωστά τις βούρτσες και τα βουρτσάκια που χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου. Αυτό το σημείο στο μακιγιάζ είναι πιο σημαντικό από όσο φαντάζεσαι. Προστατεύεις την επιδερμίδα σου και ταυτόχρονα το μακιγιάζ σου λάμπει! Βάλε μια υπενθύμιση στο κινητό σου.

Ξεκουράσου

Δεν υπάρχει καμία κρέμα, κανένα μυστικό ή τιπ που να μπορεί να δώσει στην επιδερμίδα σου όσα ο ύπνος. Κλείσε το κινητό -ναι, μπορείς να το κάνεις- και καθιέρωσε μια συγκεκριμένη ρουτίνα ύπνου. Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο, κάνε διαλογισμό ή άκου την αγαπημένη σου μουσική επιτρέποντας στον εαυτό σου να μπει αργά σε μία κατάσταση χαλάρωσης. Κοιμήσου βαθιά τουλάχιστον 8 ώρες και θα δεις το πρόσωπό σου να αναγεννάτε.

Αγάπησε τη φυσική ομορφιά σου

Αυτό που είναι πιο όμορφο επάνω σου, είναι… εσύ! Όσο εντυπωσιακή κι αν δείχνεις με το τέλειο μακιγιάζ, η φυσική σου ομορφιά είναι αυτή που θα έχεις για πάντα, όλες τις ώρες, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τα φυσικά φρύδια σου, οι βλεφαρίδες, τα χείλη, τα μαλλιά σου και οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου χρειάζεται περιποίηση και προστασία. Η ομορφιά μας ξεκινά από την εσωτερική μας φροντίδα. Δείξε ποια είσαι χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ