μακριά μαλλιά tips
- Διαφήμιση -

Πώς θα γίνει να έχουμε όμορφα μακριά μαλλιά ακόμα και στην καραντίνα λόγω ιού; Κορυφαίος Έλληνας κομμωτής μας δίνει tips και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις προτάσεις του…

Όλες γνωρίζουµε πόσο µπορούν τα µαλλιά µας να επηρεάσουν όλη την εµφάνισή µας. Ακόµα και χωρίς µακιγιάζ, αν τα µαλλιά σου είναι φρέσκα, δεν φριζάρουν και δείχνουν περιποιηµένα, µπορείς να έχεις µία όµορφη εµφάνιση. Ζητήσαµε από τον hair expert Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να µας δώσει 10 tips για µαλλιά που εντυπωσιάζουν.

- Διαφήμιση -

«Έχω διανύσει πολλά χιλιόµετρα στον τοµέα της κοµµωτικής κι έχω συνεργαστεί µε δεκάδες celebrities που θέλουν να έχουν υπέροχα µαλλιά κάθε µέρα» λέει ο Κωνσταντίνος. «Για σας διάλεξα 10 tips για μακριά μαλλιά που αν τα ακολουθήσετε θα εξασφαλίσετε ότι τόσο το χρώµα, όσο και η ποιότητα της τρίχας και οι άκρες θα είναι εξαιρετικά. Από εσάς θέλω µόνο να τα ακολουθήσετε πιστά».

Kate Middleton μαλλιά νέο look

Αυτά είναι τα 10 tips για όμορφα μακριά μαλλιά και στην καραντίνα

  • Άπλωσε το σαµπουάν στις ρίζες και το conditioner στις άκρες των µαλλιών. Πολύς κόσµος ακόµα κάνει το λάθος να τα ανακατεύει…
  • Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προσποιηθείς ότι τα µαλλιά σου είναι υγιή. Εάν οι άκρες σου έχουν σπάσει, δεν πρόκειται να δείξουν ωραίες ό,τι και να κάνεις. Η µόνη λύση είναι το κούρεµα.
  • Όλες µπορούν να «φορέσουν» αφέλειες. Υπάρχει σωστό κούρεµα για κάθε σχήµα προσώπου.
  • Όλα τα χρώµατα, ανεξάρτητα από την απόχρωση και την ένταση, πρέπει να δείχνουν ωραία και λαµπερά. Ακόµα και οι παλ αποχρώσεις δεν πρέπει ποτέ να δείχνουν ξεθωριασµένες και χωρίς λάµψη. Εάν έχεις τέτοιο αποτέλεσµα πρέπει να αλλάξεις εταιρεία ή και κοµµωτή!
  • Εάν έχεις µπούκλες ή σου αρέσει να κάνεις µπούκλες συχνά, να κόβεις πάντα τα µαλλιά σου µερικούς πόντους λιγότερο από το αποτέλεσµα που θέλεις.
  • Το αντηλιακό µαλλιών κάνει καταπληκτικό styling. Μπορείς να πετύχεις υπέροχο κυµατιστό look.
  • Υπερβολική ποσότητα προϊόντων µπορεί να καταστρέψει ένα υπέροχο αποτέλεσµα. Χρησιµοποίησε ό,τι θέλεις αλλά σε µικρές ποσότητες.
  • Συντήρησε ένα ωραίο κούρεµα κουρεύοντας το συχνά. Τα κοντά κουρέµατα χρειάζονται ανανέωση κάθε 4 βδοµάδες, έτσι ώστε να µη χαλάει η φόρµα τους.
  • Όλες µπορούν να ενισχύσουν ένα ωραίο µαλλί µε προσθήκη tapes! Τα tapes δεν είναι απαραίτητα µόνο για όσους θέλουν να αποκτήσουν µακριά µαλλιά αλλά βοηθάει πολύ στην ποσότητα, στη συντήρηση του χτενίσµατος καθώς και στην αλλαγή styling.
  • Ρίσκαρε. Μαλλιά είναι, θα µακρύνουν.

Δείτε και αυτό: Μέχρι και η αλογοουρά γίνεται αλλιώς το καλοκαίρι 2020 – Ο νέος τρόπος

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ