- Διαφήμιση -

Οι τηλεοπτικές περσόνες περιφέρουν τις φουσκωµένες κοιλιές τους καµαρώνοντας και οι γονείς σου σου υπενθυµίζουν συνεχώς ποιος είναι ο ρόλος σου στον πλανήτη: η διαιώνιση του είδους.

Η µητρότητα, όµως, δεν αφορά το φιλοθέαµον κοινό. Οι περισσότεροι λόγοι για τους οποίους γινόµαστε γονείς καταρρέουν στο πρώτο άκουσµα του κλάµατος του µωρού µας. Προετοιµάσου σωστά διαβάζοντας τα κατάλληλα βιβλία.

- Διαφήμιση -

ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ

820_11745372-8c45-40b9-9f21-f9aebbede7a0

Ξέρεις πώς να δαµάσεις το τερατάκι σου; Τη µια σε γοητεύει η ανεξαρτησία και η φαντασία του και την άλλη σε τροµοκρατεί το γεγονός ότι δεν µπορεί να καθίσει ακίνητο για ένα λεπτό. Μην πανικοβάλλεσαι! Το βιβλίο µπορεί να σε βοηθήσει µε τις έξυπνες και ειλικρινείς συµβουλές του. Η Βίκι Ιοβάιν λέει στις µαµάδες ό,τι χρειάζεται να ξέρουν: συµβουλές από κάποιον που τα έχει περάσει και έχει… επιβιώσει!

ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!

9786180107418_hd

Ένα βιβλίο για γονείς που δεν γεννιούνται γονείς, αλλά µαθαίνουν κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας µε τα παιδιά τους. Γονείς που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της εξερεύνησης των συναισθηµάτων και των σκέψεων των παιδιών τους. Το βιβλίο σού προτείνει τρόπους για να βοηθήσεις τα παιδιά σου να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να προσδιορίσουν την κοινωνική ταυτότητα και το ρόλο τους.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

IMG_7685

Και ξαφνικά είσαι έγκυος! «Καληµέρα», σου λένε η ναυτία και οι κρίσεις βουλιµίας, κι εσύ, έκπληκτη µε τον εαυτό σου, αναφωνείς: «Βοήθεια, θα γίνω µαµά!». Όµως, τι πρέπει να προσέξεις τώρα; Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες, τις συµβουλές και τα κολπάκια! Ο ιδιαίτερος σύµβουλος που θα σε συνοδεύει δέκα µήνες πριν αλλά και δέκα µήνες µετά τον τοκετό.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ

9786180101799_hd

Μια ζυγαριά µε «θέλω» και «πρέπει», σηµειώµατα από νεράιδες, µηνύµατα από το σώµα µας, καλάθια γεµάτα «µπράβο», καβγάδες και ζωή σαν σοκολάτα. Η ψυχολόγος αλλά και µαµά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου βοηθά τα λίγο µεγαλύτερα παιδιά να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και να µιλήσουν για πράγµατα που τα απασχολούν.

Διάβασε επίσης:

Το θαύμα της εγκυμοσύνης σε 7 βήματα

Ένα γλύκισµα για τη µαµά: Τάρτα φράουλας µε τραγανή βάση µπισκότου

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ