- Διαφήμιση -

Η aldipa, εκτός από το ποιοτικό εσώρουχο και μαγιό, εξειδικεύεται σε υψηλών προδιαγραφών αθλητικά εσώρουχα, κατάλληλα για κάθε γυναίκα.

Τα αθλητικά σουτιέν είναι ιδανικά για ΟΛΕΣ τις γυναίκες, που είναι δραστήριες και αναζητούν καθημερινά μια σωστή και ταυτόχρονα άνετη στήριξη κι εφαρμογή.

- Διαφήμιση -

active_2

Η καθημερινή κίνηση, οι έντονες δραστηριότητες και ο αθλητισμός δημιουργούν μεγάλη πίεση στο στήθος. Για παράδειγμα, όταν τρέχουμε, το μπούστο μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω κατά 9 περίπου εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι για να καλύψουμε τρέχοντας μια απόσταση 1.000 μέτρων, το στήθος υφίσταται συνεχείς μετακινήσεις συνολικού μήκους 84 μέτρων!

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν το γνωρίζουν και μόνο το 15% φορούν σήμερα ένα σουτιέν ειδικά σχεδιασμένο για έντονες δραστηριότητες.

Ένα αθλητικό σουτιέν με υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό στηρίζει αξιόπιστα, σχηματοποιεί και “αγκαλιάζει” το στήθος, έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται η κίνηση και τα άβολα τραβήγματα. Μάλιστα, τα λειτουργικά αυτά χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για στήθη μεγάλου μεγέθους.

Η αθλητική επιστήμονας Dr Joanna Scurr από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακάλυψε ότι ένα αθλητικό σουτιέν αποτρέπει τα αναπηδήματα και κατ’ επέκταση τα τεντώματα του ευαίσθητου ιστού του μαστού κατά 74%, ενώ ένα κανονικό σουτιέν τα αντισταθμίζει μόνο κατά 38%.

Επειδή το στήθος αποτελείται από ιστό λίπους και όχι μυών, η σωματική άσκηση δεν μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε χαλαρότητα, ώστε να ανακτήσει το στήθος τη σταθερότητά του και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Επομένως, για να αποφευχθεί πρόκληση βλάβης στον ιστό του μαστού, η χρήση ενός αθλητικού σουτιέν είναι απαραίτητη.

Επισκεφθείτε το aldipa.gr για να δείτε όλη τη συλλογή των αθλητικών εσωρούχων και να ανακαλύψετε ότι η θηλυκότητα και η άνεση βρίσκονται σε όλα τα μεγέθη!

active_3

active_4

active_5

active_6

active_7

active_8

active_9

active_10
active_11

active_12

Διάβασε επίσης:

Yoga: Η ιδανική άσκηση για σένα

Πες ΝΑΙ στην άσκηση κάθε εποχή του χρόνου

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ