- Διαφήμιση -

Ενυδάτωση! Mία από τις βασικές καθημερινές ανάγκες του οργανισμού και του δέρματός μας. Τα κύτταρά μας λειτουργούν φυσιολογικά μόνο όταν ενυδατώνονται σωστά. Το νερό είναι πηγή ζωής και απαραίτητο για να νιώθουμε αλλά και να δείχνουμε υγιείς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει συνέχεια επαρκής ποσότητα νερού σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας καθώς και μέσα στα κύτταρά μας.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

- Διαφήμιση -

Η πρωτοποριακή σειρά των δερμοκαλλυντικών Coverderm Maxydrat ξεχωρίζει για την τρισδιάστατη δράση της, εξασφαλίζοντας μέγιστη ενυδάτωση σε τρία επίπεδα:

1ο επίπεδο: Στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό μανδύα και ελαχιστοποιώντας την διαδερμική απώλεια νερού.

2ο επίπεδο: Σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας μεγιστοποιώντας τη συγκράτηση του νερού στο χώρο ανάμεσα στα κύτταρα.

3ο επίπεδο: Σε όλα τα κύτταρα, αποκαθιστώντας την κανονική ποσότητα νερού μέσα σε κάθε ένα από αυτά. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς τη θέση του θολού και αφυδατωμένου προσώπου παίρνει μία λαμπερή, βελούδινη επιδερμίδα.

ΒΑΘΥΤΕΡΑ….

Η σειρά Coverderm Maxydrat βασίζεται στη σημαντικότερη καινοτομία των τελευταίων ετών που έφερε επανάσταση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, τα Aquaporins. Η ανακάλυψή τους βραβεύτηκε με Νόμπελ το 2003 γεγονός που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους. Τα Aquaporins είναι πρωτεΐνες που μιμούνται τους μηχανισμούς ενυδάτωσης του ίδιου του δέρματος και έχοντας ενσωματωθεί στη μεμβράνη των κυττάρων δημιουργούν κανάλια που επιτρέπουν στο νερό να περνάει μέσα στο κύτταρο προσφέροντας μέγιστη ενυδάτωση και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ….σε 5 λεπτά μόνο!

Κλινικές μελέτες* έδειξαν πως μέσα σε 5 λεπτά μετά την εφαρμογή της Coverderm Maxydrat, τα επίπεδα της ενυδάτωσης αυξάνονται κατά 65%, πλημμυρίζοντας τα κύτταρα με νερό. Μετά τη χρήση 60 ημερών η μέση τιμή αύξησης της ενυδάτωσης του δέρματος είναι 89,6%, αποδεικνύοντας την ισχυρή ενυδατική δράση της σειράς Coverderm Μaxydrat, ενώ παράλληλα στο ίδιο διάστημα παρατηρείται ορατή αύξηση της ελαστικότητας (65%), της λάμψης (134%) και της απαλότητας (150%) της επιδερμίδας.

*Κλινικές μελέτες που έγιναν στο Ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου Pavia στην Ιταλία. Μέσες τιμές μετά από χρήση Maxydrat visage 2 φορές την ημέρα για 60 ημέρες

COVERDERM MAXYDRAT SERUM

Το Coverderm Maxydrat Serum είναι μία συμπυκνωμένη, ιδιαίτερα δυναμική σύνθεση από δραστικά συστατικά, σχεδιασμένη για να προσφέρει μία πραγματικά ισχυρή ενυδάτωση. Η ανάλαφρη ζελ μορφή του, βοηθάει στην άμεση απορρόφηση του και τη βαθύτερη διείσδυση σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. Το προϊόν είναι υποαλλεργικό, οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ασφαλές για χρήση στο πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό, πρωί και βράδυ.

AΠΑΛΟ, ΛΑΜΠΕΡΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΔΕΡΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ …

Η Συμβουλή μας:

Για πιο θεαματικά αποτελέσματα και ένα δέρμα απαλό, λαμπερό και γεμάτο υγεία προτείνουμε το συνδυασμό του Coverderm Maxydrat Serum με την Coverderm Maxydrat Visage ή την Coverderm Maxydrat Yeux.

2117774-orig

Τα προϊόντα της Coverderm θα τα βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Eλλάδα.

Διάβασε επίσης:

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Πώς τις τοποθετώ;

Coverderm Peptumax Make up: Μακιγιάζ με αντιρυτιδική δράση

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ