- Διαφήμιση -

Τα κοραλλί χείλη είναι η νέα εκδοχή του διαχρονικού κόκκινου για τη φετινή άνοιξη. Επίλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει περισσότερο φέρνοντας κοντά στα χείλη το κραγιόν της επιλογής σου, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι σε αρµονία µε την απόχρωση της επιδερµίδας και των µαλλιών σου.

Ακόµα και σε ένα απόλυτα φυσικό µακιγιάζ , το κοραλλί κραγιόν χαρίζει µια µοναδική πινελιά θηλυκότητας. Το µυστικό; Nα επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα!

- Διαφήμιση -

Η επιδερµίδα

Είναι γεγονός πως τόσο η άνοιξη όσο και το καλοκαίρι επιβάλλουν ένα µακιγιάζ που να κάνει την επιδερµίδα να δείχνει σχεδόν σαν φυσική. Οι κρέµες ΒΒ και CC είναι ίσως η καλύτερη πρόταση, καθώς φροντίζουν την επιδερµίδα ενυδατώνοντάς τη, διαθέτουν αντηλιακά φίλτρα για προστασία από τον ήλιο της πόλης και, επιπλέον, εξασφαλίζουν ενιαίο χρώµα και λιγότερες ατέλειες στο πρόσωπο. Θα συµπληρώσεις τη… δράση τους µε concealer, πούδρα σε σκόνη και ρουζ – και το αποτέλεσµα θα είναι φρέσκο και φυσικό!

Τα µατια

Καθώς στο συγκεκριµένο look δίνεται έµφαση στα χείλη, φρόντισε να τονίσεις µε διακριτικό τρόπο το βλέµµα χρησιµοποιώντας µολύβι και σκιές σε ουδέτερα χρώµατα, όπως το γκρι ή το καφέ. Απόφυγε το µαύρο χρώµα, εκτός αν έχεις σκούρα καστανά ή µαύρα µαλλιά, γιατί θα κάνουν έντονη αντίθεση µε τα χείλη.

Τα χείλη

Έχοντας επιλέξει το κοραλλί κραγιόν στην απόχρωση που σου πάει καλύτερα, φρόντισε να το απλώσεις σωστά. Απαραίτητο ένα µολύβι χειλιών στην ανάλογη κοραλλί απόχρωση, µε το οποίο θα τελειοποιήσεις το περίγραµµά τους, αλλά και θα «γεµίσεις» το εσωτερικό, ώστε να δηµιουργήσεις µια βάση πάνω στην οποία θα απλώσεις το κραγιόν σου, για να έχει σταθερότητα και ταυτόχρονα διάρκεια.

_MG_1684

Όνοµα: Γεωργία Καζάκου, Ηλικία: 27, Επάγγελµα: Δηµοσιογράφος

Τα βηµατα του µακιγιαζ

_MG_1678

1 Αφού απλώσεις το makeup και την πούδρα για ηλιοκαµµένη όψη, πρόσθεσε λίγο ρουζ σε ζωηρή απόχρωση, διαφορετικά η επιδερµίδα σου δεν θα δείχνει αρκετά φρέσκια. Ποιο είναι το ιδανικό σηµείο; Μα φυσικά τα µήλα, που ανασηκώνονται καθώς χαµογελάς!

_MG_1676

Για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν ακόµα πιο πυκνές και µακριές, χρησιµοποίησε µια µάσκαρα-βάση προτού απλώσεις τη µάσκαρά σου. Επίσης, να θυµάσαι πως για να βάψεις τέλεια τις βλεφαρίδες θα πρέπει να απλώνεις τη µάσκαρα µε κινήσεις ζικ ζακ από τη ρίζα µέχρι την άκρη.

_MG_1671

3 Όταν επιλέγεις κραγιόν σε έντονα χρώµατα, φρόντιζε να τα συνδυάζεις µε το αντίστοιχο µολύβι χειλιών. Εκτός από το περίγραµµα, θα γεµίζεις µε το χρώµα του µολυβιού και το εσωτερικό των χειλιών και στη συνέχεια θα απλώνεις το κραγιόν µε πινελάκι, ώστε να ανακατευτούν οι δύο υφές.

Διάβασε επίσης:

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ: Υιοθέτησε τα νέα trends

Σβήσε τα σημάδια!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ