Όπως το σώμα, έτσι και τα άνω άκρα σου χρειάζονται της δική τους φροντίδα, ειδικά όταν ο υδράργυρος κατεβαίνει. Γι’ αυτό λοιπόν, μην αμελείς την περιποίηση των χεριών σου σε καθημερινή βάση. 

Αν όλα σχεδόν περνούν από τα χέρια σου, θα πρέπει να συμπεριλάβεις τη φροντίδα τους στην ολοκληρωμένη περιποίησή σου, και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Κι αυτό γιατί οι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και η μη ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν αρνητικά στην υγιή όψη τους.  Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να αφιερώνεις κάθε μέρα λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για να τα περιποιηθείς όπως πραγματικά τους αξίζει.

Εφοδιάσου, λοιπόν, με την κατάλληλη κρέμα που θα καλύψει τις ανάγκες σου και εφάρμοσέ τη τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα, γεναιόδωρα και με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Έτσι θα προσφέρεις στα χέρια σου θρέψη και ενυδάτωση που θα διαρκέσει για πολλές ώρες.

Bonus Tip!

Ένας καλός τρόπος να διατηρήσεις την επιδερμιδα των χεριών σου απαλή και βελούδινη… σαν μωρού, είναι ο εξής:

Να κάνεις απολέπιση μία φορά την εβδομάδα. Έτσι θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα σου θα δείχνει πιο αναζωογονημένο και λαμπερό.

Επίσης για επιπλέον ελαστικότητα, αλλά και για να καταπραΰνεις τυχόν σκασίματα και ερεθισμούς, λίγο πριν κοιμηθείς εφάρμοσε σε όλη την επιφάνειά τους αρκετή ποσότητα από μια κρέμα χεριών. Φόρεσε βαμβακερά γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί η διαφορά θα είναι σημαντική!

Διάβασε επίσης:

Εσύ πως σταυρώνεις τα χέρια σου; Κάνε το τεστ προσωπικότητας

Τα μυστικά ομορφιάς της Ντορέττας Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ