- Διαφήμιση -

Βλέπεις τα χρονικά όρια µέχρι το καλοκαίρι να στενεύουν απελπιστικά, όπως συµβαίνει και µε το τζιν σου, που πλέον δύσκολα κουµπώνει! Υπάρχει χρόνος να σώσει η επιστήµη το πρεστίζ σου στην παραλία; Κατηγορηµατικά ναι!

Εcopeel

- Διαφήμιση -

Σηµεία εφαρµογής: Στο πρόσωπο.

Διαδικασία: Πρόκειται για δερµοαπόξεση µε µικροκρυστάλλους, που επιτυγχάνει ελαφρά αποµάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερµίδα, συµβάλλοντας στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρµα. Βοηθάει το δέρµα να παραγάγει κολλαγόνο και ελαστίνη και να αναπλαστεί µόνο του. Εκτοξεύονται θερµοί µικροκρύσταλλοι, προκαλώντας υπεραιµία, ενώ παράλληλα αναρροφώνται τα νεκρά κύτταρα της επιφανειακής στιβάδας που είναι έτοιµα προς απόπτωση. Μετά τη χρήση, παρατηρείται αποµάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση της διαδερµικής διαπερατότητας.

Αποκατάσταση: Για µια πλήρη θεραπεία ανανέωσης προσώπου, το Εcopeel συνιστάται να συνδυάζεται µε ενυδατώσεις.

Αυτόλογη µεσοθεραπεία

Σηµεία εφαρµογής: Στο δέρµα του προσώπου, του λαιµού, του ντεκολτέ, των χεριών αλλά και του σώµατος, για αντιµετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Διαδικασία: Αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά του πλάσµατος και αυξητικούς παράγοντες των αιµοπεταλίων από το ίδιο το αίµα του ασθενούς, που διεγείρουν τους φυσικούς µηχανισµούς ανάπλασης. Ουσιαστικά, γίνεται µια απλή αιµοληψία και κατόπιν αυτή η µικρή ποσότητα αίµατος διαχωρίζεται σε ερυθρά αιµοσφαίρια, πλάσµα, αιµοπετάλια και λευκά αιµοσφαίρια. Τα αιµοπετάλια απελευθερώνουν µια πληθώρα αυξητικών παραγόντων που προκαλούν µε την έγχυσή τους στην επιφανειακή στιβάδα του δέρµατος ανάπλαση και σφριγηλότητα. Τελευταία, µε µια πιο εξελιγµένη επεξεργασία του πλάσµατος (PRFM) µπορεί να δηµιουργηθεί και ενέσιµο υλικό από το πλάσµα, για διόρθωση των ρυτίδων (αντικαθιστώντας έτσι το υαλουρονικό οξύ) µέσω της αναπαραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης!

Αποκατάσταση: Το δέρµα µπορεί να εµφανίσει ελαφρύ πρήξιµο, εκχυµώσεις και ερυθήµατα, τα οποία όµως θα υποχωρήσουν σε λίγες ηµέρες.

Διάβασε επίσης:

Αδυνάτισμα… τώρα!

Ήρθε το καλοκαίρι κι εσύ ασχολείσαι με… τρίχες;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ