- Διαφήμιση -

Μη θυσιάσεις το αψεγάδιαστο δέρμα επειδή δεν έχεις χρόνο για εξειδικευμένη περιποίηση. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το αποτέλεσμα ενός spa σε χρόνο dt στο σπίτι σου!

Μαγική πετσέτα

- Διαφήμιση -

Πριν ξεκινήσεις τον καθαρισμό, τύλιξε το πρόσωπό σου με μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό. Άφησέ τη για περίπου ένα λεπτό. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουν πιο εύκολα οι πόροι του προσώπου σου και θα πετύχεις βαθύτερο καθαρισμό, όπως σε ένα spa.

Απολέπιση τώρα

Τα απολεπιστικά προϊόντα που χρησιμοποιείς αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα σε 60 δευτερόλεπτα. Αν δεν έχεις χρόνο να απολεπίσεις ολόκληρο το πρόσωπο, εστίασε στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι), που είναι και η πιο προβληματική.

Ενυδατική μάσκα

Επίλεξε μια ενυδατική μάσκα προσώπου βασισμένη στο νερό και όχι στο λάδι, καθώς απορροφάται γρηγορότερα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 10 λεπτά. Κάνε μικρές κυκλικές κινήσεις καθώς απλώνεις τη μάσκα, για να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος.

Όλα σε ένα

Για να κερδίσεις χρόνο, επίλεξε προϊόντα που κάνουν πολλά ταυτόχρονα. Μια ενυδατική κρέμα με δείκτη αντηλιακής προστασίας μπορεί να σώσει την κατάσταση όταν είσαι στο τρέξιμο.

Για τα μάτια σου

Το πρωί δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς ενυδατική ματιών. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς μόνο το βράδυ, τότε που το δέρμα αναδομείται και το πρόσωπό σου δεν εκτίθεται στον ήλιο, οπότε και απορροφώνται σωστά όλα τα συστατικά.

Στο μπάνιο

Την ώρα του ντους συνήθως ξυρίζεις και τα πόδια σου. Γλίτωσε χρόνο επιλέγοντας ένα ξυραφάκι με ενσωματωμένη ενυδατική κρέμα.

Διάβασε επίσης:

Τα µυστικά οµορφιάς της Olivia Palermo

Η ομορφιά δεν έχει μέγεθος

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ