- Διαφήμιση -

Οι εποχές αλλάζουν, η µόδα ανανεώνεται και ορισµένοι κανόνες οµορφιάς έπαψαν πια να ισχύουν. Μη µένεις πίσω, ενηµερώσου γι’ αυτές τις αλλαγές!

Ο παλιός κανόνας:

- Διαφήμιση -

Κόκκινα µαλλιά; Όχι κόκκινο κραγιόν!

Πώς να τον σπάσεις:

Πρέπει να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Ένα ζεστό κόκκινο είναι ιδανικό για τις φυσικές κοκκινοµάλλες, σε αντίθεση µε ένα ψυχρό. Επίσης αν δώσεις έµφαση στα χείλη σου, κράτα το υπόλοιπο πρόσωπο minimal. Μια µάσκαρα είναι αρκετή.

Ο παλιός κανόνας:

Όχι όλα στο ίδιο χρώµα.

Πώς να τον σπάσεις:

Αν επιλέξεις ένα κόκκινο ρούχο ταίριαξέ το µε την ίδια ακριβώς απόχρωση κραγιόν. Αυτή θα είναι η επιτυχία της επιλογής σου. Σε αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσµα θα είναι από αδιάφορο έως λάθος.

Ο παλιός κανόνας:

Όχι στα φριζαρισµένα µαλλιά.

Πώς να τον σπάσεις:

Τα φριζαρισµένα µαλλιά αποτελούν αιώνιο πρόβληµα για τις γυναίκες. Ο κοµµωτής Orlando Pita έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβληµα, τονίζοντας πως τα φριζαρισµένα µαλλιά δεν αποτελούν λάθος! Αυτό που πρέπει να κάνεις, όµως, για να έχεις ένα επιµελώς ατηµέλητο αποτέλεσµα είναι να κοιµηθείς ένα βράδυ µε φρεσκολουσµένα µαλλιά, έτσι ώστε να χάσουν τον περιττό όγκο.

Ο παλιός κανόνας:

Ναι στα σχέδια στο µανικιούρ.

Πώς να τον σπάσεις:

Υπάρχει µια λεπτή γραµµή ανάµεσα στα «χαρούµενα» νύχια και στο υπερβολικό µανικιούρ. Για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσµα –και όχι γελείο–επίλεξε το χρώµα που προτιµάς και κάνε τυχαία σχέδια στα νύχια σου όπως η Miss Pop, στο σόου της Charlotte Ronson.

Ο παλιός κανόνας:

Το σκούρο κραγιόν σε δείχνει γερασµένη.

Πώς να τον σπάσεις:

Το µπορντό κραγιόν σε µεγαλώνει αν συνδυαστεί µε ένα vintage χτένισµα. Αν όµως «φέρεις» αυτή την τάση στο σήµερα, το αποτέλεσµα θα σε κερδίσει.

Διάβασε επίσης:

Η ομορφιά δεν έχει μέγεθος

Αλέκα Καμηλά: Μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ