Η International Pr & Communication Manager Άννα Πούλου είναι η νέα Global Ambassador της Wise Greece
- Διαφήμιση -

Η International Pr & Communication Manager Άννα Πούλου είναι η νέα Global Ambassador της Wise Greece! Η Wise Greece, πετυχημένη και πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση που προωθεί τοπικά προϊόντα και με το κέρδος που βγάζει προσφέρει φαγητό σε οργανισμούς που αγωνίζονται κατά της πείνας στην Ελλάδα και άλλες χώρες, ανακοινώνει πως από σήμερα η International Pr and Communication Manager Πούλου Άννα αναλαμβάνει τον ρόλο της Global Ambassador της Κίνησης.

Η συνεργασία με την κ. Αννα Πούλου αποδεικνύει τη δέσμευση της Wise Greece να συνεργάζεται με ανθρώπους και brands που επιδεικνύουν και επιδιώκουν το βέλτιστο. 

- Διαφήμιση -

” Έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με την κυρία Άννα Πούλου, γνωστή στον χώρο των Διεθνών Δημοσίων  Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, η οποία με την εμπειρία της και την αγάπη της για την κοινωνική προσφορά θα βοηθήσει την Κίνηση Wise Greece και θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εστιάζουν και να συνδέονται με την κοινωνική αλληλεγγύη κ προσφορά, ειδικά στην Ελλάδα,  Ευρώπη   και την  Αμερική, όπου η Wise Greece  δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Η Wise Greece, όπως και η κ. Άννα Πούλου, εκτιμούμε τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που μας έφεραν στο σήμερα και μας ώθησαν να προσφέρουμε στην κοινωνία και να οραματιστούμε ένα αύριο όπου η κοινωνική επιχειρηματικότητα θα βοηθήσει την Ελλάδα και τους κατοίκους της να ξεπεράσουν τα κοινωνικά προβλήματα και να μην στερούνται των βασικών αγαθών» δήλωσε η κ. Μελίνα Ταπραντζή, Ιδρύτρια της Wise Greece.

Η Αννα Πουλου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και εξαιρετικά περήφανη για την για την τιμη και την ευκαιρία που μου δόθηκε να μετουσιώσω την εμπειρία  μου σε προσφορά για τον συνάνθρωπό μου. Με την Wise  Greece έχουμε το ίδιο όραμα και οι κοινωνικες μας ιδεολογιες ταυτιζονται απόλυτα. 

Σχετικά με την Wise Greece

Η Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό, από τη μία πλευρά βοηθά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς τροφίμων όλης της χώρας να προωθήσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους, ενώ μετατρέπει το κέρδος από την πώλησή τους σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για Ορφανοτροφεία, Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία. Έτσι, βοηθά στη βιωσιμότητα των μικρών παραγωγών της χώρας -με άλλα λόγια της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας- ενώ ταυτόχρονα, προσφέρει στους συνανθρώπους μας το πιο σημαντικό αγαθό: το φαγητό υψηλής διατροφικής αξίας. 

Έχει λάβει αρκετά τιμητικά βραβεία για τις δράσεις και το μοντέλο λειτουργίας της, ανάμεσα στα οποία τα Βραβεία “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το “Innovative Fundraising Award” από το British Council, το Ευρωπαϊκό “Social Challenge Award”, που δίδεται σε Φορείς που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα της Ευρώπης, το “Future Generations Award”, που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχές από 4 χώρες και το Beyond Plastic Mediterranean από το Prince Albert II of Monaco.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ