- Διαφήμιση -

Σπουδάζοντας στον Τομέα Διαιτολογίας και Διατροφής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, λαμβάνεις όλες τις γνώσεις που σχετίζονται με τη σημασία της διατροφής στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας.

Οι διατροφικές μας συνήθειες σε συνδυασμό με το καθημερινό άγχος που προκαλούν οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, η δίαιτα για λόγους Αισθητικής ή Υγείας, η απώλεια και οι μεγάλες διακυμάνσεις βάρους, αλλά και η διατήρηση του ιδανικού βάρους συνθέτουν το βασικό αντικείμενο σπουδών του «Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας».

- Διαφήμιση -

Ο απόφοιτος της ειδικότητας «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας» ασχολείται, σε επιστημονικό επίπεδο, με την υγιεινή διατροφή και τη δίαιτα.

Με τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, μπορεί να δημιουργήσει το ημερήσιο/εβδομαδιαίο/μηνιαίο διαιτολόγιο ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αλλά και υγιών ατόμων, που επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους και να αποκτήσουν μια ιδανική σιλουέτα!

Το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στους σπουδαστές Διαιτολογίας, σε συνδυασμό με το κορυφαίο portal ευρέσεως εργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, www.thejobcenter.gr , αλλά και με το ευρύ δίκτυο ισχυρών συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως «Λόγω Διατροφής», Κέντρο Αισθητικής FIGURA, κ.ά, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία!

Αν θέλετε να κάνετε τις Σπουδές Διαιτολογίας, Μονόδρομο για την Επιτυχία, τότε μία είναι η επιλογή: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!

Πληροφορίες:

  • Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117
  • http://www.iek-xini.edu.gr/iek-glyfada-campus
  • www.facebook.com/iekxiniglyfada

 

Διάβασε επίσης:

Εξασφάλισε την υγεία σου βάζοντας το σωστό χρώμα στο πιάτο σου

Πόσο ευτυχισμένη είσαι; Κάνε το τεστ

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ