- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 19 Απριλίου έλα κι εσύ να γιορτάσεις το Live Well Event, που διοργανώνει η NN Hellas, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας. Φέτος όμως η γιορτή θα είναι ξεχωριστή, αφού η ασφαλιστική ING, μετονομάστηκε σε ΝΝ.

Το event αποτελεί μια συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, και έχει στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι για μία καλή υγεία, είναι απαραίτητη η πρόληψη, η άσκηση και η σωστή διατροφή.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλη την οικογένεια και περιλαμβάνει μια διαδρομή 5 χλμ. περπατώντας, τρέχοντας, κάνοντας ποδήλατο ή με όποιο άλλο μέσο επιθυμείς, εκτός από αυτοκίνητο. Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται και μια χρονομετρημένη διαδρομή 5 χιλιομέτρων. Εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την κατηγορία θα δηλώσουν συμμετοχή με κόστος 5 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για το σωματείο «Μαζί για το Παιδί».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, όπου θα συνδυάσουν την παρουσίαση, με γυμναστική και πολύ κέφι.

Διάβασε επίσης:

Project: Happiness!

Ζήσε μέχρι τα 100!

Νερό: πηγή ζωής

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ