Τα πάντα, βρίσκονται σε μια συνεχόμενη κίνηση και αλλαγή. Το ίδιο, ισχύει και για εμάς τους ανθρώπους. Ακόμα και σε βιολογικό επίπεδο, βρισκόμαστε σε συνεχόμενη αλλαγή. Χιλιάδες κύτταρα, γεννιούνται και πεθαίνουν καθημερινά.
Το ίδιο, θα έπρεπε να συμβαίνει και στον εσωτερικό μας κόσμο, στις πεποιθήσεις και συμπεριφορές μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία αυτών όμως, διατηρούνται ασυνείδητα ως παγιωμένα πρότυπα, παρόλο που μας περιορίζουν και δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα για αλλαγή, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι θετικό, βρίσκουμε αντιστάσεις στην μετάβαση μας, προς κάτι νέο.
Στην συνεχόμενη αλλαγή του εαυτού μας και του περιβάλλοντος που ζούμε, αλλάζουν ταυτόχρονα οι ανάγκες και τα θέλω μας. Αυτό, φυσιολογικά, μας οδηγεί να δημιουργούμε νέους στόχους και κατευθύνσεις για την ζωή μας.

Κάποιοι από εμάς, εφόσον έχουμε ένα νέο όραμα, κάνουμε ότι μπορούμε για να το υλοποιήσουμε.

–  Άλλοι, βρίσκουμε διάφορα εμπόδια στην διαδρομή και τα παρατάμε.
– Άλλοι, τα καταφέρνουμε αλλά δεν αισθανόμαστε πληρότητα, με αυτό που πετύχαμε και κυνηγάμε τον
έναν στόχο μετά τον άλλον.
– Άλλοι, δεν προσπαθούμε καν, θεωρώντας το όραμα μας, ένα άπιαστο όνειρο.
– Άλλοι, ακολουθούμε απλώς, ασυνείδητα μια συνεχόμενη ρουτίνα.

Το κλειδί για, να ρέουμε στην ζωή, να εκπληρώνουμε τους στόχους μας, να βιώνουμε αρμονία, πληρότητα και χαρά, είναι:

-Nα είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με το είναι μας.
-Oι πεποιθήσεις και οι αντιλήψεις μας να αντικατοπτρίζουν το έμφυτο δυναμικό μας.
-Oι στόχοι που θέτουμε, να απορρέουν από την εσωτερική μας αλήθεια και να καλύπτουν τις αληθινές μας ανάγκες.
-Nα είμαστε ανοιχτοί στο άγνωστο, στα θαύματα και στις εκπλήξεις της ζωής, Nα ζούμε την στιγμή με φρεσκάδα, εμπιστοσύνη και ελεύθεροι από προσδοκίες.

Σ’ αυτό το σεμινάριο, θα αξιοποιήσουμε βιωματικά αυτό το κλειδί, με τεχνικές:
· από τον κόσμο του διαλογισμού,
· της αυτογνωσίας,
· της αυτοθεραπείας
· τα ανθοιάματα.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο:
· θα έχετε σπείρει τους σπόρους για μια νέα συνειδητή κατεύθυνση στην ζωή σας,
· θα έχετε ευθυγραμμίσει τους στόχους σας με το έμφυτο δυναμικό σας,
· θα έχετε φέρει σε αρμονία τις ανάγκες με τα θέλω σας,
· θα απελευθερωθείτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις, που εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων σας,
· θα ρέετε στην ζωή, φροντίζοντας βήμα – βήμα τους σπόρους που σπείρατε, απολαμβάνοντας το ταξίδι προς την καρποφορία τους.

Για να συμμετάσχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι, να έχετε την διάθεση να δημιουργήσετε, υγιής στόχους και νέα ξεκινήματα, που θα φέρουν χαρά και πληρότητα στην ζωή σας.
Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και να συνδεθούμε μαζί σας!

– O Omprakash (Κωνσταντίνος Γιαούπης) είναι ολιστικός θεραπευτής, συν-δημιουργός του βιωματικού workshop Be yourself, δημιουργός των ανθοϊαμάτων Diamond Age FlowerEssences και του ατομικού workshop “Συν-δημιουργός της ζωής σου”. Η προσέγγιση και η δουλειά του εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει το δυναμικό του, τα χαρίσματα και τα έμφυτα ταλέντα που έχει, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

– Η Sahar (Μαριάντζελα Κοτσώνη) συν-δημιουργός του βιωματικού workshop Be Yourself, οδηγεί μαθήματα Γιόγκα, διαλογισμούς και εργάζεται με εναλλακτικούς τρόπους θεραπειών. Το ταξίδι της ζωής, της έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί μέσα από τον εαυτό της, από την “Ρομποτοποίηση” … Προς την φυσικότητα και το άνοιγμα στην ομορφιά του Εαυτού, της Ύπαρξης και της Ζωής. Μοιράζετε το βίωμα της μέσα από τις τεχνικές που συντονίζει.

Ημ/νια & Ώρες: Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, 11:00 – 19:00, στον Χοροχώρο Βικτωρία Νούμτα, Ναυαρίνου 6, Χολαργός. Για πληροφορίες και κρατήσεις: Όλγα Φασόη, 6977 818013.

Διάβασε επίσης:

Διαλογισμός: Βάλε μια άνω τελεία στην καθημερινότητά σου!

Ακολούθησε αυτά τα tips και θα δεις τη διάθεσή σου να απογειώνεται!