Άγιος Παίσιος ταινία

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου”, ο οποίος έζησε τα περισσότερα χρόνια του βίου του στην Κόνιτσα και μόνασε στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου, γίνεται τηλεοπτική σειρά.

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε στις  25 Ιουλίου 1924  και εκοιμήθη στις  12 Ιουλίου 1994 . Η κατάταξή του ως αγίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015, ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει τη μνήμη του στις 12 Ιουλίου.Το 2017, ανακηρύχθηκε προστάτης άγιος του στρατιωτικού όπλου των Διαβιβάσεων, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε διάφορες τοποθεσίες του Δήμου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κόνιτσας, πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή της εταιρείας GREEN OLIVE FILMS. Τα γυρίσματα αξιοποιούν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς εν δράση.

Στην παραγωγή συμμετέχουν επίσης, δημότες της Κόνιτσας!

Πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλης εταιρείας του κλάδου και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες της περιοχής, «αξιοποιώντας και προβάλλοντας την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και με τη συμμετοχή αρκετών συνδημοτών μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κόνιτσας.

Ο Δήμος Κόνιτσας από την πρώτη επαφή που είχε με την ομάδα παραγωγής της, πριν μερικούς μήνες, αγκάλιασε το όλο εγχείρημα και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Συνταγή για κεραλοιφή – Κάνει καλό παντού
Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο 12χρονος ηθοποιός που εξαφανίστηκε – Τι συνέβη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ