γιατί τσακωνόμαστε συνέχεια στο σπίτι
- Διαφήμιση -

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι τώρα που μένουμε σπίτι όλοι μας, τσακωνόμαστε συνέχεια. Έκατσα και βρήκα τι φταίει, καθώς οι έρευνες έχουν…. ψάξει το θέμα πριν από εμένα. Άλλωστε την ίδια κατάσταση βιώνουν πολλοί και στις γιορτές, μια επίσης μεγάλη περίοδο κατά την οποία χρειάζεται να μείνουμε όλοι σπίτι μας.

Όμως, αντί να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καταλήγουμε τσακωμένοι! Οι ειδικοί μίλησαν και έδωσαν τα φώτα τους. Αν εκεί που έχουμε αποφασίσει να περάσουμε αυτές τις ημέρες με αγάπη και ζεστασιά, κάθε μέρα νιώθουμε ολοένα και πιο κουρασμένες, πιο εκνευρισμένες και τσακωνόμαστε με κάθε αφορμή αλλά όχι χωρίς λόγο! Τι μπορείς να κάνεις όμως;

- Διαφήμιση -

Οι 3 βασικοί λόγοι που μένουμε σπίτι αλλά… τσακωνόμαστε

Πρώτο και κύριο: Έχουμε τα παιδιά στο σπίτι. Και αυτό ναι μεν σημαίνει τέρμα το βασανιστικό πρωινό ξύπνημα και το καθημερινό διάβασμα αλλά σημαίνει και μικρά ζουζουνάκια που όλο κάτι ζητάνε, όλο τσακώνονται, κλαίνει, παραπονιούνται, βαριούνται και δεν απασχολούνται με τίποτα κάνοντας να νεύρα μας… κορδέλες

Περνάμε περισσότερη ώρα με τον σύντροφό μας. Και αυτό δεν είναι πάντα ειδυλλιακό. Έχουμε ξαφνικά χρόνο και δεν ξέρουμε πώς να τον σπαταλήσουμε. Ή έχουμε χρόνο για κουβέντα και λογικό είναι κάπου να διαφωνήσουμε.

Τέλος, είμαστε όλοι μας αγχωμένοι με την κατάσταση και κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε! Ε, μάντεψε πού ακριβώς γίνεται το ξέσπασμα. Σωστά! Στον άνθρωπό μας, αφού άλλωστε κλεισμένοι στο σπίτι δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Υπομονή και όλα θα περάσουν και κυρίως… βαθιές αναπνοές!

Πάντως, στο θέμα των παιδιών έχουμε την λύση – Εδώ τι να κάνεις για να τα απασχολήσεις

- Διαφήμιση -
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Tips
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ